Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségizhetek olyan tantárgy...

Érettségizhetek olyan tantárgyból amit hivatalosan nem tanulok?

Figyelt kérdés
Úgy alakult, hogy tavaly félévkor matematikából felmentettek ezért abból nem fogok érettségizni. Viszont kell egy másik tantárgyból, az ofő és a szüleim is azt mondták, hogy legyen ez a digitális kultúra de én máson gondolkodtam el. Mivel a francia nyelv családi örökségként közel áll hozzám és elég jól is beszélem. Valamint még kiegészítésként az angolon is elgondolkoztam, mind a kettőt emelt szinten. Viszont hivatalosan egyiket sem tanulom az iskolában. Ilyenkor mi a helyzet?

okt. 7. 22:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Például?
okt. 8. 22:55
 12/15 A kérdező kommentje:
pL az egyetemen elég előnyösnek számít. Valamint később a munkaerő piacon is eléggé a hasznukat venném, nem?
okt. 9. 20:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Az egyetemen elég előnyösnek számít??? Ezt az oltári nagy lükeséget meg hogy bírtad kitalálni? A munkaerőpiacon bárkit érdekel az érettségid??? Fú de nem vagy képben, kérdező! Fú, de nem vagy! Az érettségid rohadtul senkit nem érdekel!
okt. 9. 20:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy össze kevertem a nyelvvizsgákkal. De igazából csak magamnak akarok bizonyítani mert tudom, hogy képes vagyok rá.
okt. 11. 00:56
 15/15 anonim ***** válasza:
61%
Nyelvvizsgákat érdemes tenni, többletérettségiket nem. (A 60%-os emelt ugyan nyelvvizsgát jelent, de csak itthon fogadják el, és egy nyelvvizsgát letenni sokkal kellemesebb, mint érettségizni. A B2 nyelvvizsga gyorsabb, könnyebb, barátságosabb. Nem mindegy, hogy valami az iskolarendszer része, vagy magánpiaci termék.)
okt. 11. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!