Nem értem a tanár részéröl? (Tesi óra) valahogy megoldás!
60.000ft kötötem a gyerekre +3 hét orvosi igazolás
Ha igy haladunk osztályt kell ismételni
Mert 42 hónapot
21jár a gyerek!?
20 perc oda vissza séta vizes cipővel vagy zoknival meg melegitőt
mert a tanárnak nincsen annyi esze hogy rá szóljon ne a térdig érő fübe mennyjenek !
Fáról lehullo esőt verik egymásra:dxdx
De nem az a baj hogy kiviszi!: vigye
akinek 2 gyereke van hogy száritja meg dolgait
15 kor vége van órának
16-17kor megy haza és reggel már kell
5 kor
Torna cipöje van 5 embernek nem 1db kell hanem 2db kell beázik
3.000- 10.000ft
Meg aki nem olyan anyagi körölmények között él ?
Hogy ha kimennek az iskola területén tanár felelösége?
Ha a boltba mennek vagy útteste megy ebédelni ?
mert az étkezö nem ott van iskolába
Hanem tanárnak ?
Nem!!!
Magyarul, tömören, értelmesen lehetne?
Ezt senki sem fogja megfejteni. Főleg, hogy mi a kérdés.
Hogy ha kimennek az iskola területén tanár felelösége?
Meg
20 perc oda vissza séta vizes cipővel vagy zoknival meg melegitőt
mert a tanárnak nincsen annyi esze hogy rá szóljon ne a térdig érő fübe mennyjenek !
Fáról lehullo esőt verik egymásra:dxdx
Meg
60.000ft kötötem a gyerekre +3 hét orvosi igazolás
És aztán meg ööö ... cukorbeteg lesz a gyermekem!
"Ha igy haladunk osztályt kell ismételni"
Ha a szülő ilyen szellemi szinten van, hogy 2 értelmes mondatot nem képes leírni annak a gyerekből sem lesz Nobel-díjas kutató. Ne aggódj feleslegesen, teljesen mindegy, hogy hány évig járja az iskolát, amint lejár a tankötelesség ki kell iratni aztán mehet a gyárba 3 műszakozni, másra úgysem lesz alkalmas.
Fordító és tolmács végzettséggel tudnom kellene értelmezni a legbonyolultabb szövegeket is, de ezt nem sikerül. Annyit értek, hogy tesiórán a fűben jár a gyerek, beázik a cipője és emiatt megbetegszik.
-Nem tudom a térdig érő fűnek és a cukorbetegségnek mi köze van egymáshoz.
-A gyerekre nem a tanárnak kell rászólnia minden kis dolog miatt, hanem neked kellett volna megtanítani. Honnan tudod, hogy nem szólt rá?
Nem nagyon lehet értelmezni, amit írtál, de próbáljuk meg:
1.) Nem tudom mekkora a gyereked, de neki kéne hogy legyen annyi esze, hogy ne a térdig érő vizes fűben gázoljon.
2.) Fáról lehulló esőt verik egymásra: rájuk szólhat a tanár, hogy ne csinálják, de itt is nekik kéne tudni normálisan viselkedni.
3.) 2 db tornacipő nem olyan túl nagy tétel, kínaiban is lehet venni, az nem kerül többezer forintba.
4.) Miért kéne kimenniük az iskola területén kívülre? Alapesetben nem is szabadna, hacsak nem testnevelés óra alkalmával az iskola körül futnak az utcán/járdán. Akkor a tanár felelőssége, amúgy aligha.
5.) Az hogy menzás és a menza nem abban az épületben van, az egyéni probléma, ott a gyereked a felelős, hogy körültekintően közlekedjen. Ahogyan pl. iskolába és hazafelé menet sem a tanár felelőssége, hogy baja esik-e közben a gyereknek.
6.) A cukorbetegség nem tudom hogy jön ide, megfázástól nem lesz cukorbeteg senki.
+1) Ha a gyereked megfelelően végzi a feladatokat, nem pedig elblicceli, akkor azért kevésbé tud megfázni, mert mozgásban van. Pl. az én gyerekeimnek is általában kint tartják a tesiórát, kivéve ha esik vagy ha nagyon hideg van (mínuszok) vagy ha csúszós a terep. Az iskola egyenpólójában és rövidnadrágban tesiznek kint is, de eddig még nem fáztak meg sosem.
+2) Kicsit félelmetes és elgondolkodtató, hogy ha ennyire nem tudsz helyesen írni és (érthetően) fogalmazni, milyen segítséget kaphat tőled a gyerek a tanulásban. De ez már egy más kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!