Ha a gyerek hiányzik az iskolából, a tanárnak mennyi időn belül kell beírni a hiányzást a Kréta naplóba? Van erre szabály?
Szabályos, hogy az osztályfőnök az egész hónap összes hiányzását egyszerre írja be a következő hónap elején? Így amikor látom, hogy mikor hiányzott a gyerek, már nincs mód igazolni, mert zárja a hónapot....
Nem átlagos, az biztos, de létezik szabály, ami a rendszeres adminisztrót megköveteli?
Úgy érzem, jogom lenne tudni aa hiányzások aktuális számát, de sosem tudom... Ráadásul ha nem írtam fel, hogy melyik napot akartam szülőivel igazolni, végig nem látom.... Aztán meg késő, zárja...
Az első két válaszadónak köszönöm, hogy a kérdésre válaszoltak. Szabályozással kapcsolatban tettem fel a kérdést, hogy mi ennek a törvényes háttere, mire lehet hivatkozni. Továbbra is érdekel, aki tudja. (Tanárok?)
Vannak élethelyzetek, amit nem tud az elképzelni, aki nem próbálta.
Szétestem? Igen, kicsit. De ezzel kapcsolatban tényleg nem kérek tanácsot, köszönöm annak, aki segítő szándékkal írt. Aki kritizált, azt is megértem, kívülről könnyű ítélkezni, nekem sem tűnnek ideálisnak a körülmények, de igyekszem helyt állni minden fronton, nem csinálok semmit tökéletesen, bocs, akit ez zavar, a kérdés továbbra is az, hogy mi a törvényi szabályozás a hiányzás és a naplózás között eltelt maximális időre, amíg beírhatja, és hol találom. Hivatkozni szeretnék rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!