Légyszíves olvassátok el! Valaki tudd segíteni?
Az iskola teljesen kifáraszt sosem tanultam annyit és ilyen szorgalmasan mint most és az ofőm azt mondja, hogy egyre szarabb az átlagom, miközben a legrosszabb jegyem 3as
(4db 5, 3db 4 es 3db 3)
Hétfőn későn érek haza KÖTELEZŐ előkészítő miatt, Kedden korábban érek haza egyik héten, másikon csütörtökön, és szerdán meg pénteken iskolai KÖTELEZŐ edzésem van, nagyon fáradt vagyok, és apám minden keddre matek korepetálásra iratott mert csak 3as vagyok nem engedi, hogy ne menjek, azt mondta nem lehetek fáradt meg nemis baj ha későn érek haza viszont mentálisan és fizikaliag is kikészít amit persze elmondtam neki is de nem érdekli, Valaki valami tipp? Helyesírási hibákért előre is bocsánat
Nem tudom, hányadikos vagy. Ha a jegyeid ilyenek, az még nem olyan vészes - ámbár kérdés, mihez képest romlottál le. Miféle leromlott átlagod van még október elején, mikor egy hónapja van tanítás?
Konkrétan nehéz segíteni, de át kell gondolnod - a szüleiddel együtt! - hogyan lehetne jobban beosztani az idődet, mit lehetne elhagyni a kötöttségekből. Mert ha máris annyira kimerült vagy, mi lesz később, télen meg az év végén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!