Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BGE Foszk levelező tapasztalatok?

BGE Foszk levelező tapasztalatok?

Figyelt kérdés
okt. 2. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Barátnőm foszkra járt BGE-re, de nappalira. Nagyon sokszor annyi volt az óra, hogy a tanár betette a saját videóját amiben beszélt még a covid alatt, online oktatás során, és ennyi. Meg elküldte emailben az anyagot, és ,,dolgozzátok fel otthon", stb. De nagyon sok beadandójuk volt, és azokra könnyen lehetett jó jegyeket szerezni. Csapatmunka is volt, és ugyanez.

Gondolom a levelező meg teljesen ilyen ,,dolgozd fel magad az anyagot" dolog, csak épp csapatmunka nincs.

Meg zh is jóval kevesebb van levelezőn.

Én is levelezős vagyok, csak más egyetemen. Nálunk nincs sem beadandó, sem csapatmunka, nappalin van mindkettő. 😂 De cserébe nekünk egész félévben van 3 zh, nappalisoknak meg csak októberben lesz vagy 8.

okt. 3. 08:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Igy hogy levelezőn vagy, csak a zh vannak?? Esetleg van más számonkérés is pl szóbeli vizsga?
okt. 22. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem az elso vagyok, de valaszolok. A mintatantervben latod, hogy gyakorlati jegyes (zh-k vannak) vagy kollokviumos (nagy vizsga van) a targy. Szobelik nem nagyon vannak.
okt. 22. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most 11 tárgyam van, egyből csak zh-k vannak, és ha az megvan min. 60%-ra akkor lehet kapni megajánlott jegyet, meg lesz 4 tárgyból elővizsgám, ha az megvan akkor szintén lesz megajánlott jegyem. A többi mind vizsgás. Van egy tárgyam, annak például mondjuk feltétele a sikeres zh a vizsgához, meg ott van katalógus is.

Jövő félévben nekünk lesz szóbeli vizsga is, de ez nem minden szakon van így. Azt hiszem nálunk is egy tárgynál lesz szóbeli.

Nappalin jóval több tárgyból lehet megajánlottat szerezni.

okt. 27. 09:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Dik. Én meg itt szopok tanárin, nappalin. Sokszor a két ZH a feltétel, hogy egyáltalán vizsgára mehess, semmi megajánlott. Ellenben rengeteg beadandó, évközbeni szopatás, stb. Ott is hagyom a fenébe. Na, mindegy, gondoltam kiadom magamból. 🤣
nov. 23. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!