Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Iskolások. Hogy bírjátok...

Iskolások. Hogy bírjátok eddig, hogy le kell adnotok a telótokat a suliban?

Figyelt kérdés
Van olyan osztálytársatok, akin pl észrevettétek a teló hiány miatti függőség jeleit? Akiken igen, azokon hogyan jön ki?

#iskola #Mobil függőség
szept. 20. 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a többség nem adja le, csak nem veszi elő ott, ahol tanár láthatja. Én tegnap tanítási idő alatt ráírtam a középiskolás fiamra, hogy ha tud, küldjön egy képet a TAJ kartyajarol, 15 perc múlva már küldte is.
szept. 20. 12:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet ál telókat adnak le?
szept. 20. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Még nem veszik el egyik gyerekemtől sem, mert egyszerűen nem tudták technikailag megoldani eddig.
szept. 20. 13:18
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk mindenki leadja, vagy legalábbis lead valamit. Volt már példa az ellenkezőjére, azonnali igazgatói lett belőle, hisz kiderült
szept. 20. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Fene se adja le, mindenki "otthon hagyta". Nem volt eddig se jellemző hogy órán a telefont nyomtuk volna, úgyhogy nem is csinálnak ebből ügyet.
szept. 20. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk beadni sem kell, kozolte ev elejen az igazgato, hogy eleg ha bezarjuk a szekrenyunkbe vagy a zsebunkbe tesszuk csak ne hasznaljuk. Meg amugy nalunk esdig se nagyon hasznalta senki szunetekben, orakon viszont altalaban feladat van rajta.
szept. 20. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak páran adják le. Én is a régi telómat adom be, bár miután megláttam a szekrényeket és a dobozokat, legszívesebben azt is magamnál tartanám. Eddig se telefonoztam órán és ez után se fogok, a különbség annyi, hogy mostmár nem fizethetek vele a büfében. Ez mondjuk kicsit zavar, mivel KP használat híján pénztárcám sincs amiben a kártyámat tarthatnám.

Egyébként semmi függőségre utaló jelet nem láttam senkin. Annyi hatása lett, hogy haverommal megtanultunk viking rúnákkal írni és messenger helyett cetliket írogatunk rúnákkal ha nem akarjuk, hogy más értse vagy hallja xd

szept. 20. 19:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Azokra elég lenne egy tablet nem?
szept. 20. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!