Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért csinálják ezt az iskolások?

Mért csinálják ezt az iskolások?

Figyelt kérdés

Én friss nyugdíjas vagyok, és úgy alakult, hogy délután utaznom kellett vonaton, amin rengeteg diák volt.

Sokan álltak, de még voltak szabad ülőhelyek.

Két helyen is udvariasan megkérdeztem, hogy "szabad a hely?" és kétszer is azt választ kaptam, hogy foglalt.

Mindenhol 15-18 éves fiatalok ültek, akik a szintén 15-18 éves barátnőknek foglalták a helyet.

Ha én később érkezem a vonathoz és foglalt minden ülőhely, nekem nem kell átadni a helyet!

De! Ha van szabad hely, mért nem ülhetek le?

Mindenki fáradt, az a tizenéves is, de ha ő az indulás előtt 1-2 perccel érkezik a vonathoz, akkor mért nem ő áll? Mért én állok, mikor még 15 perc van az indulásig?

2017. dec. 8. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
23%

Olyan hogy foglalom buszon nem létezik !!!

Meg kell tőlük kérdezni már bocsi a táskádnak is vettél bérletet?

2017. dec. 8. 18:01
 2/10 A kérdező kommentje:

Értelek, de ha megkérdezed hogy "szabad a hely?" és azt mondják foglalt,mit tudsz csinálni?

Persze lehet vitatkozni, erőszakoskodni, de azért oda már nem szívesen ül le az ember :(

2017. dec. 8. 18:07
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell erőszakoskodni mond meg neki hogy vegye el a táskáját vagy kivágod vele együtt.
2017. dec. 8. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
Nekik nyolc órájuk volt, te meg nyugdíjasként lógathattad a lábad egész nap Orbán vezéred pénzéből! Na ezért ülnek ők. Nem kötelező a csúcsforgalmat választani mama!
2017. dec. 8. 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Még mielőtt egy esszét akarnátok írni a #4-es kommentre, próbáljátok meg inkább elengedni, nem éri meg.
2017. dec. 8. 18:37
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Én sosem értettem az ilyen embereket, akik mielőtt leülnének egy helyre, még megkérdezik, szabad-e. Látsz ott valakit?

Ha nem kérdezel hülyeségeket, nem tudják azt válaszolni, hogy foglalják valakinek a helyet.

2017. dec. 8. 19:34
 7/10 anonim ***** válasza:

"Még mielőtt egy esszét akarnátok írni a #4-es kommentre, próbáljátok meg inkább elengedni, nem éri meg." :DDD Nap kommentje.

Sajnos én is sokszor tapasztalom ezt, hogy négyes ülésen úgy ül egy ember, hogy mások már ne tudjanak leülni.

Ha le mersz ülni, akkor szinte megöl a szemével.

Tényleg határozottabbnak kell lenni, mert csak átgázolnak rajtad.

2017. dec. 8. 19:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Én megértem mindkét oldalt, mert a diákok se unalmukban szoktak rá erre, a sok nyuggert próbálják elkerülni ezzel. Csak hát most döntse el mindenki ki a normális meg ki nem...
2017. dec. 8. 20:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Sajnos ha 12 órára kell mennem kezelésre, akkor kénytelen vagyok a 3/4 2-es vonattal hazamenni.

Azt azért ti sem gondoljátok, hogy mikor adják az időpontot, akkor mondhatom, hogy én csúcsforgalomba a diákokkal nem szeretnék utazni, kérek más időpontot.

Úgy vágnának ki a kórházból mint macskát....

Nem azért utazom akkor, hogy bosszantsam a diákokat, de azért már ne kelljen 2 órát a városban csatangolnom betegen,hogy kikerüljem a diákokat.

Kérdés nélkül pedig leülni nem lehet, mert vagy a táskájuk, vagy a kabátjuk van az ülésen.

2017. dec. 8. 21:07
 10/10 anonim ***** válasza:

NEM kérdezni kell, hanem MEGMONDANI, hogy vegye el a táskáját, mert leülsz.

Pont. Svájcban MINDEN távolsági vonat indulásakor bemondják, hogy a táskát, kabátot, etc. ne tegyük a székre.

2017. dec. 9. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!