Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak? (Többi lent )

Mit csináljak? (Többi lent )

Figyelt kérdés
Van egy fiu osztálytársam aki nem hagy békén állandóan a képmbe mászik,nyulkál hozzám áll melettem,cicázik stb....Ha rászolok tobább csinálja figyelmen kívül hagyom akkor is mikor gyomronvágtam akkor is csinálta tovább és tudom ,hogy nem azért piszkál mert tetszem neki hanem csak jó szórakozásábol a bff is rászolt már ,hogy hadja abba de ő tovább csinálja mit tegyek?

2017. nov. 30. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Ó, én egyedüli lány voltam egy fiúosztályban, kb. a háromnegyede úgy gondolta, hogy megengedheti magának ezt a fajta viselkedést.

Egy jól irányzott tökönrúgás - szigorúan acélbetétes bakancsban -, a "fő kannak" megtette a hatását ;)

2017. nov. 30. 14:57
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 köszi a választ de már reggel ezzel fogad ,hogy cicázik és én alapból nem bírom a cicázást hát még így!!!meg a hülye haverjaival röhög rajta meg felül a padomra oda fekszik ráüla székemre ő ül az utolsó padba én előtte órán piszkál és már K@vára irritál az ofő az a R@NC semmit se ér
2017. nov. 30. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki s így fejezi ki. Hiába állítja azt, hogy nem. A tökönrúgás hatásos lehet de azért vigyázz, hogy ne péppé rúgd.
2017. nov. 30. 15:30
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 köszi a választ ha mégis tetszek neki akkor 15 évesen ne így fejezze ki
2017. nov. 30. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
A fiúk későn érnek. Ő még gyerekes.
2017. nov. 30. 16:57
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 lehet de tuti nem tetszek neki remélem mert gyűlölöm
2017. nov. 30. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi is ezt csináltuk a csajokkal tini korunkban, főleg amelyik szép volt. Fogtuk a feneküket s szagoltuk a kezünket utána. 15 év távlatából nem igazán tartom a csajozás legjobb formájának. :D
2017. nov. 30. 17:53
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 csak K@rvára irritál az is meg ,hogy így voselkedig és nem fogja bel ,hogy kocc van és kuss mert amikor már elkezdi sirhatnékom van de ő ezen jót szórakozik
2017. nov. 30. 18:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!