Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Komolyan vehető egy tanár /...

Komolyan vehető egy tanár / gyakorlatvezető lerészegédes?

Figyelt kérdés

Golyahet volt az egyetemunkon mult heten, es csatlakozott az egyik programhoz 2 gyakorlatvezeto is (gondolom meh phd-znak de lehet csak most kezdtek), az egyikojuk mocskosul berugott!! De nagyon.. lekorozte a golyakat siman

Most kezdodtek az orak a heten. Komolyan veheto igy a tanar? Csak kisiklas lehet?

Anno voltam gimiben sitaborban, akkor meg nem tanitott engem az a tanarno, de 3 esten is ugy leitta magat, hogy ha nem latom akkor nem hiszem el hogy egy tanarno no letere a sarga foldig le tudja inni magat. Aztan ra kovetkezo evben megkaptuk tanarnak az osztalyban es az o oktatasa peldaul pozitiv csalodas volt es a legjobb tanarom volt szakmai szemmel (a bankettra is meghivast kapott persze ott is berugott sajnos)

szept. 12. 22:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem komolyan kell venni, hanem azt megtanulni, amit tanít.

Hogy a magánéletében hogyan viselkedik, az csak rá tartozik (természetesen addig, amíg a munkáját ez nem befolyásolja).

szept. 13. 01:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy tanár, orvos, politikus... miért ne részegedhetne le a szabadidejében úgy, mint te?

Én matektanár vagyok, rendszeresen vizsgáztatok emelt szinten és középszintű érettségiken elnökösködöm. Kapaszkodj meg! Nyáron az EB alatt én is berúgtam. Ettől még szerintem nem vagyok se rossz tanár és még komolyan is lehet venni engem.

szept. 13. 11:22
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Szakmailag komolyan vehető - emberileg viszont te is érzed, hogy nem.
szept. 13. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Kétféle ember szokott csúnyán bekarmolni egy-egy ivós eseményen. Az egyik a csőalkesz, neki nyilván elég nagy keresztje ez, de legalább vígan cipeli, csak kár, hogy nemigen emlékszik a vigalomra. A másik a tapasztalatlan, aki nem vár eleget két shot közt, aki még nem okádott hanyattfekvésben a saját szemébe elégszer ahhoz, hogy inkább ne játsszon ilyen tölcséren beöntőset meg ilyesmi, ő többnyire rosszul lesz. Akad a harmadik fajtából is pár, de tényleg ritkaság, aki nem szokott inni, de szeret inni (talán pont ezért nem szokott), csak ugye eléggé oldja a gátlásait az alkohol, tehát az abbahagyás gondolatát elég simán követi vállvonás, kellemes lebegést érezve ugye, amiből sose elég, amikor nem mérlegel már az ember. Ő a "megesik" típus, maximum annyi róható fel neki, hogy ő talán a leginkább képes előre gondolkodni és idejekorán nemet mondani, és nem kell leszokott alkoholistának képzelnie magát hozzá, meg nem is kell úgy viselkednie. Azt azért ne felejtsük el hozzátenni, hogy nagyon kevés ember működik úgy, hogy egy tipik ivós buliban nem megy az árral, mert eldöntötte. A leszokott alkoholista is többnyire azt tudja megtenni a szebb jövőért, hogy nem megy ilyen helyekre, mivel pontosan tudja, hogy vagy falat kapar, vagy borult a terv.

A masszív alkoholisták közt is elég szép számmal akad, aki egyébként reggelre kijózanodik és teljes életet él. Nemritkán ők kivételesen jó képességű emberek, és eleinte csak jobb híján csapják szét magukat időnként, mert leáll a fejük, nem kell okosnak lenniük, egyfajta mentális wellness, ahogy letekeri a funkciókat a cucc nagyon takarékra. Nekik általában kellemetlen vagy minimum erősen ellentmondásos tapasztalataik vannak a fűvel (legalábbis a sativával, az indica nyilván bejönne nekik, csak azt szinte senki nem árul, mert a nép nem a full chillre vesz zöcsit). Eléggé veszélyeztetettek, mert az alkohol nagyon eteti magát náluk, hamar napi masszás lesz belőle, ami hoz egy jókora adagnövekedést, ami már tényleg elég megterhelő az egész testnek. Aztán alkat és egészség függvénye, hogy lesz-e folyamatos gatya, vagy hogy igényel-e reggelente is egy kis bootolós kortyot, meg ha már fér a laposba, akkor dél körül is, csak úgy kávé mellé.

szept. 13. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon kevés ember működik úgy, hogy egy tipik ivós buliban nem megy az árral, mert eldöntötte"

Egyetemen tanító ember is nagyon kevés van. Tőlük pont elvárható, hogy ne igyák le magukat - vagy legalább egyetemi programokon ne.

szept. 14. 08:38
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Ne felejtsük el, hol vagyunk azért! :)
szept. 14. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
A munkaidején kívül azt csinál, amit csak akar. Ha le akar részegedni, akkor azt csinálja.
szept. 15. 11:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi, gólyaheti programon való berúgásról van szó, nem a magánéletükről!
szept. 15. 15:20
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
Egy gyakorlatvezető a gólyahéten NEM dolgozik éppen, vagyis nem a munkaköri leírásban szereplő tevékenységeket végzi. Azaz azt csinál az ilyen rendezvényeken, amit akar. Ők nem pedagógusok.
szept. 16. 17:38
 10/10 anonim ***** válasza:

"Ők nem pedagógusok."

Mert egy pedagógus munkaköri leírásában hol van benne, hogy nem íhatja magát részegre egy osztálykiránduláson? Éjjelre nem kap fizetést. Legalább akkor miért nem szabad a pálya?

szept. 16. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!