Ha elmondom a gyakorlatvezetőnek, hogy most vehettem utoljára fel ezt a tárgyat, ha nem sikerül kirúgnak, akkor kicsit megenyhülhet a szíve, vagy csak még rosszabb lesz? Hogy szoktak ehhez hozzáálni?
Tarts ki! Ne mondj semmit, dolgozz, küzdj, meglesz eredménye.
Ha most felhívod a figyelmét, személyiségfüggő, és a kollégája iránti szolidaritásból ő is üt rajtad. Mutass igyekezetet!
Nem rúgnak ki. Át kell kérni magad fizetősre.
Akkor maradhatsz bent. Utána meg ha megcsinálod a tárgyat vissza tudod magad kérni államira.
Nézd meg akkor az egyetemi szabályztatot. Nálunk úgy van, hogy a 6 vizsgát nem lőheted el, mert akkor baj van. Ott szüntetik a jogviszonyt. Ha csak a 3 tárgyfelvétel ment el, akkor nincs baj, csak MAGADTÓL kell kérvényezni azt, hogy fizetősön legyél. Ha ezt elmulasztod, akkor kirúgnak. Ha megteszed, akkor nincs gond és folytathatod fizetősön, ha nem lőtted el a 6 vizsga alkalmat.
Őszintén más egyetem szabályzatában nem mélyültem el, de nekem is meg kellett ezt lépnem, mert az egyik tárgyam nem sikerült 3.alkalommal. Mikor megcsináltam vissza kérettem magam fizetősre.
Bár sokan nem tudják ezt a trükköt, mert magadtól kell kérvényezni és ez csak egy jogi blablás leírásban van. Sehol máshol nem rágják a szádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!