A BME VIK-en mennyit keres egy megbízott gyakorlatvezető?
Hát nyilván mert én is gondolkodom rajta. :D
30 ezer egy heti két órás gyakorlatra jár?
akkor lehet kollegák leszünk :) (kikkel nem lehet találkozni ezen a gagyi oldalon:)))
Úgy tudom igen, heti 1x2 óra.
Hát nálunk itt ez a gyakvezéresdi csak tavaly indult először, elég képlékeny még... sokat fog még változni szerintem. Úgy történt a jelentkezés, hogy a tanszékünkön keresztül kérdezték h ki szeretné ezt csinálni, elsősorban doktoranduszok, tanársegédek és adjunktusok jelentkezését várták.
Kapcsolatban vagy már valamilyen tanszékkel a BME-n?
Nem, én nem is járok a BME-re. ELTE progmatot végeztem.
Egyelőre se adjunktus, se doktorandusz nem vagyok, viszont már van egyetemi diplomám meg referenciám, mert az ELTE-n abszolút bevett dolog, hogy hallgatók tartanak gyakorlatot, és én két és fél évig tartottam.
Mindenképpen tovább szeretnék tanulni. Vagy az ELTE-re megyek doktorandusznak, vagy a BME-re mérnök-infó MSc-re másoddiplomázni. Egyelőre ez utóbbit preferálom, de nem biztos, hogy bírom majd fizetni a tandíjat (másoddiploma, ugyebár). Ha meg már úgyis odajárok, akkor miért is ne tartanék gyakot az alsóbbéveseknek? Imádom csinálni. Főleg, ha rendesen megfizetik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!