Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A BME VIK-en mennyit keres...

A BME VIK-en mennyit keres egy megbízott gyakorlatvezető?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam fél év alatt kb 30ezret. Miért kérded?
2009. júl. 27. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát nyilván mert én is gondolkodom rajta. :D

30 ezer egy heti két órás gyakorlatra jár?

2009. júl. 27. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:

akkor lehet kollegák leszünk :) (kikkel nem lehet találkozni ezen a gagyi oldalon:)))

Úgy tudom igen, heti 1x2 óra.

2009. júl. 27. 19:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy a BME-n hogy lehet gyakveznek bekerülni? (Én az ELTE-n voltam gyakvez két és fél évig, bár ott jobban fizettek. Ott heti 1 óra volt 30, amíg egy évvel ez előtt le nem vitték kb. a harmadára :S).
2009. júl. 27. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát nálunk itt ez a gyakvezéresdi csak tavaly indult először, elég képlékeny még... sokat fog még változni szerintem. Úgy történt a jelentkezés, hogy a tanszékünkön keresztül kérdezték h ki szeretné ezt csinálni, elsősorban doktoranduszok, tanársegédek és adjunktusok jelentkezését várták.

Kapcsolatban vagy már valamilyen tanszékkel a BME-n?

2009. júl. 27. 22:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem, én nem is járok a BME-re. ELTE progmatot végeztem.

Egyelőre se adjunktus, se doktorandusz nem vagyok, viszont már van egyetemi diplomám meg referenciám, mert az ELTE-n abszolút bevett dolog, hogy hallgatók tartanak gyakorlatot, és én két és fél évig tartottam.

Mindenképpen tovább szeretnék tanulni. Vagy az ELTE-re megyek doktorandusznak, vagy a BME-re mérnök-infó MSc-re másoddiplomázni. Egyelőre ez utóbbit preferálom, de nem biztos, hogy bírom majd fizetni a tandíjat (másoddiploma, ugyebár). Ha meg már úgyis odajárok, akkor miért is ne tartanék gyakot az alsóbbéveseknek? Imádom csinálni. Főleg, ha rendesen megfizetik. :D

2009. júl. 28. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!