Papírlapon szövegkiemelőnek milyen szövegkiemelő tollat ajánlotok, akár márka, akár szín, tartósság vagy egyéb alapján? Tapasztalatok? Milyen színt érdemes erre a célra használni? Fehér papírlap, fekete betűkkel.
Figyelt kérdés
Nekem nincs tapasztalatom ebben, légy szíves, segíts. Köszönöm!szept. 8. 20:15
1/3 anonim válasza:
Én a pasztelszíneket szeretem. Ami felhívja a figyelmet az a sárga szín, nem csak a pasztel hanem az élénk is, tehát a nagyon fontos dolgokat azzal szoktam kiemelni. A sötétebb színeket nem szeretem, mert eltakarják az írást. (Pl. lila, pink.) Eddig csak stabilo-t használtam, nekem bevált.
2/3 anonim válasza:
Sárga nekem túl élénk volt a narancs viszont bejött (Schneider márkát használtam)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
szept. 10. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!