A szövegkiemelőt ki lehet szárítani?
Figyelt kérdés
Vettem egy szettet, de a jegyzetek amiket kihúztam vele, akárhogy próbálkoztam átáztak, még az alatta lévő oldal is, pedig nem nyomtam rá egy cseppett sem, de így sajnos használhatatlan pedig szép színek. Próbáltam színezni vele papírra, hátha kifogy és akkor halványabb lesz, de sajnos nagyon híg az összes. Tippek? :D#folyékony #Szöcegkiemelő
2023. okt. 29. 20:10
1/2 anonim válasza:
Ha még az alatta levő lap is átszíneződik, akkor úgy tűnik, a jegyzeteid nagyon rossz minőségű, kis vastagságú papírra készültek. A szövegkiemelők csak igen jó minőségű, nagy vastagságú papírok esetén nem ütnek át a lapok hátoldalára sem.
Én az esetedben egy megoldást látok: alkoholos filc szövegkiemelők helyett szövegkiemelő színes ceruzát kell használni. Ilyet nagyobb papírboltokban kaphatsz.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ezek nyomtatott lapok, nyomtatópapíron vannak. De a füzetemben is ez a helyzet. Köszi a tippet, majd utánanézek.
2023. okt. 30. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!