Kaphatok ezért tesi felmentést?
Sziasztok!
Köszönöm azoknak akik normális és segítő választ adtak.
Először is, szeretném tisztázni, hogy igenis versenysportoló vagyok. Regisztrált szlsz versenyző vagyok, de ahhoz, hogy felmentést tudjak kapni magasabb szinten kellene versenyeznem, ahol sajnos még nem vagyok. A vesecisztámmal kapcsolatban, én is gondolkodtam, hogy miért nem műtőttek még meg, valószínűleg az orvos akart megilyeszteni, hogy vigyázzak magamra, mert akkor derült ki, amikor egy súlyos esés miatt be kellett mennem a kórházba. A térdemmel kapcsolatban: igen, lovaglás közben is fáj, de szerintem ezt a sportoloknak nem kell magyaráznom, hogy miért csinálom tovább ezzel.
Drága 5-ös! Igen, meglepődnél, de már elég ideje vagyok ebben a sportágban, hogy tudjam, hogy bármi megtörténhet, és ezért elég gyakran élsportolok is leesnek. Szóval tudom mit válalok azzal, hogy a lovak közelébe megyek. Tudom, hogy nem fog olyan sokat számítani az a 1,5 óra, de inkább vagyok bárhol máshol, bárkivel, mint a sznob osztálytársaimmal összezárva. Röviden tömören nagyon fenntartják az órukat, mert a szüleik befolyásosak és gazdagok. (Igen, már évek óta kérlelem a szüleimet, hogy hadd menjek át másik suliba, de nem engedik, mert anyukám oda-vissza van ezért ez iskoláért).
*orrukat
Bocsánat, csak most láttam meg, hogy félre írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!