Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez így helyénvaló,igazságos volt?

Ez így helyénvaló,igazságos volt?

Figyelt kérdés

Múlt héten voltam komisszionális vizsgát csinálni(a 4 szerettem volna kijavítani 5) az egész félévből tehát február 1.-től júniusig és a tanár csak egy anyagból feleltetett és arra adott jegyet(4),de nem csak azt az egy anyagot vettük az egész félév alatt....

Illetve ilyen esetben mi a tehendő?

aug. 31. 16:12
 1/6 A kérdező kommentje:
**Január 20 tól júniusig**
aug. 31. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Nálatok nem tételt kell húzni? Írásbeli nincs?

És mi van, ha nem ötösöd van, hanem négyesed?

aug. 31. 16:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem kellett semmit húzni a tanár kiválasztott egy anyagot a második félevből és abból feleltetett szóban,írásbeli nem volt.

Azért lenne fontos az ötös,mert szaktantárgyról van szó és abból a jegyek beleszámítódnak felvételibe....

aug. 31. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit csinálni, osztályzat ellen nincs fellebbezés. A szóbeli vizsga az így működik, hogy 1 témát kap a vizsgázó (normál esetben húzni kéne), nem az egész anyagból összevissza.
aug. 31. 16:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Még más tantárgyból is csináltam komisszionális vizsgát és ott az egész félév anyaga benne volt csak ebből az egy tantárgyból volt benne egy anyag....
aug. 31. 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez a tanár döntése.
aug. 31. 17:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!