Az órákat is elfogják venni?
Figyelt kérdés
Az új szabály szerint az iskolákban el fogják venni a telefonokat, és a hang és kép rögzítésre alkalmas eszközöket is. Az órám a régi telefonom nélkül nem alkalmas szinte semmire csak az idő nézésére, pulzus mérésre és még néhány ilyen alap, telefon nélkül elvégezhető dologra. Az új telefonomhoz nem lehet hozzá csatlakoztatni, mert az óra samsung a telefon pedig iphone. Elfogják venni az órát? Ha letörlöm róla a hangrögzítőt akkor nálam maradhatna?aug. 29. 13:36
1/11 anonim válasza:
Szerintem mindent elfognak venni,nem fogják nézegetni hogy van e rajta épp hangrögzítő vagy nincs.Vagy nem fognak neked hinni. De én elvekből addig mondanám az igazam amíg el nem hiszik.
2/11 anonim válasza:
Előző vagyok: hozzá teszem hogy a rendelet szerint nem vehetik el
3/11 A kérdező kommentje:
De a rendeletben az van hogy minden telekommunikációs eszköz, főleg a telefonok, de minden egyéb kép és hangrögzítésre alkalmas eszköz használatában korlátozott tárgynak minősül. Akkor most az okosóra is be lesz gyüjtve vagy nem?
aug. 29. 16:03
5/11 anonim válasza:
Csak szólok hogy nem vagy köteles leadni a telefonod, sem más magántulajdonod. A tied, senkinek semmi köze hozzá
6/11 anonim válasza:
5. Le kell adni, de az is megoldás, ha nem viszi magával.
7/11 A kérdező kommentje:
#6 muszáj magammal vinnem, mert van hogy iskola után edzésre megyek és írnom kell a szüleimnek hogy kb mikor érek haza, mert az edzések nem mindig ugyanolyan hosszúak, és busszal járok tehát a menetrendet is szoktam nézni, az órát pedig arra használtam régebben hogy arról telefonáltam stb, de mivel a régi telefon már nem jó és az újhoz pedig nem tudom csatlakoztatni ezért már csak az időt nézem rajta
aug. 30. 10:56
8/11 anonim válasza:
Ha a diák berakja a zsebéde vagy a táskájába akkor a tanár nem tudja elvenni, mert nincs joga megmotozni a diákot, vagy átkutatni a személyes holmiját. Mert az zaklatásnak minősül
9/11 anonim válasza:
8. A rendelet szerint a táskáját joga lesz átvizsgálni, a motozáshoz meg rendőrt hívhat, ha elfajul a helyzet.
10/11 NTBS válasza:
Nálunk elveszünk mindent.
Akinél többször tiltott tárgy lesz, azt pedig fegyelmire küldjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!