Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemi gólyatábornak mi...

Az egyetemi gólyatábornak mi az értelme?

Figyelt kérdés

aug. 27. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
megismered a leendő szaktársakat, akikkel együtt fogtok szenvedni x évig, az a helyzet hogy én kihagytam és mire elkezdődött a tanév azok már együtt lógtak akik elmentek gólyatáborba, így pedig nehezebb beilleszkedni egy már kialakult közösségbe, gólyatáborban még viszonylag ismeretlenek akkor kell beugrani, na meg bulika érteeeeeeeeeed :) (már ha valaki szereti csapatsportokat, hangos zenét és villódzó fényeket)
aug. 27. 09:22
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

Megismered a leendő bulis közösséget, akik az egyetemen is ezt fogják csinálni. Sok más ember nem megy el a gólyatáborba, szóval pl. tanulótársakat, haverokat phd-ig nem ott fogsz találni.

Van egy réteg, akiknek szükségük van a kikapcsolódáshoz alkoholra, illetve egy olyan, akik az egyetemi életet lényegében csak bulizásnak tervezik, nekik jól jön a gólyatábor.

aug. 27. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
semmi maradandót nem vesztesz vele ha kihagyod.
aug. 27. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Pár napos szórakozás a leendő egyetemista társaiddal.

Ha nem úgy szervezik, ahogy a BME, akkor tök jó élmény is lehet

aug. 27. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Ha én szervezném, az lenne az értelme, hogy kiváltsa a gyik mi a kredit, hogyan kell felvenni órákat, meddig kell befizetni a ktgtérítést, fel kell-e venni első félévben a záróvizsgát, hol az órarend, mennyit kell bejárni levelezőn, hol kell NEK azonosítót kérni kérdéseit.

Egyszerűen döbbenet, hogy arra képtelenek, hogy körbenézzenek az intézmény honlapján.

aug. 27. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
Ki ne hagyd, az egyik legjobb buli. Vannak vetélkedők (nem kötelező) este bulik, és össze tudsz ismerkedni a leendő évfolyamtársakkal. A szervezők általában felsőbb évesek, velük tudsz beszélni a képzésről.
aug. 27. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
5: ez egy jó elgondolás, viszont egy többnapos programot eköré szervezni sok. Egy nap az egyetem első napján ilyenekre viszont valóban nagyon jól jönne, mert sokszor 500 helyről kell összevadászni ezeket az információkat, minden oldalon 200 másik kereszthivatkozás, hogy még ezt olvasd el, még azt nézd meg, itt is fontos infót találhatsz... Úgyhogy valóban hasznos dolog lenne egy ilyen.
aug. 27. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!