Van értelme gólyatáborba menni?
A beilleszkedés miatt kár elmenned. Én pl olyanokkal lettem jóba, akikkel egy tankörebe kerültem az egyetemen, és együtt voltak óráink meg tanköri. Meg később el is járogattunk ide-oda.
A gólyatáborban más szakosokkal voltam, vagy olyanokkal akik kibuktak. Semmi értelme nem volt. És nálunk nagyon rossz a nemek aránya, úgyhogy buli se nagyon volt. Inkább szívatós feladatok, meg köcsög szabályok. Teljesen felesleges volt.
Ez csak duma, én tavaly voltam GT-ben de nem akartam menni. Végül nem bántam meg, de nem ért volna akkora hátrány ha kihagyom...
Amik ott kialakulnak kapcsolatok, azok jellemzően ideig-óráig szoktak tartani. Sokan vannak, akik el se mennek, mert minek az alapon.
Lesz lehetőséged ismerkedni majd meg beilleszkedni, nyugodj meg. Az első héten tedd oda magad ilyen társaság szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!