Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ELTE Eötvös Collegiumba van...

ELTE Eötvös Collegiumba van így értelme jelentkezni?

Figyelt kérdés

Most váltok egyetemet (vidéki egyetemről az ELTE-re), így a volt tanáraimhoz nem szívesen mennék vissza ajánlásért kuncsorogni. Nem igazán vették jó néven, hogy eljöttem. Az ELTE-s tanáraimat pedig még nem ismerem. Továbbá nincsenek publikációim és TDK helyezésem stb. Motivációm van és egészen jó alapszakos átlagaim, és egy jeles diplomám. Ez elég lehet egyáltalán ahhoz, hogy behívjanak? Vagy várjak egy évet, szedjek össze ezt-azt, amit felmutathatok és jelentkezzek inkább akkor? Ti mit gondoltok?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2018. júl. 30. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Szociàlis helyzeted milyen? (ne nekem vàladzolj). Azt is nézik.
2018. júl. 30. 13:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez jó hír, köszönöm! :) De nem fognak lenézni/beszólni, hogy úgy próbálom meg odatolni a képem, hogy nincs semmi kiemelkedő eredményem?
2018. júl. 30. 15:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy kifejezetten az ottani munka, közösség miatt jelentkezel, vagy koli miatt. Ezenkívül ajánlanám a további szakkolikat is, ahol szintén folyik munka és remélhetőleg elszállolásod is, nem csak bejárós leszel.

Amúgy szerintem próbáld meg, nem veszítesz vele. Amid van, kapard össze, lássák rajtad, hogy érdekel, motivált vagy, stb.De ez most olyan, hogy mondhatom pofára megy, és van akit nem értek ismerőst, mit keres ott, mert szemináriumokon utáltam és nem tartottam túl okosnak, olyat is tudok, aki értelmes, rendes gyerek és nem vették fel, de az ellenkező oldalról is lenne példám, hogy végre egy normális, aki oda jár. Kicsit sznob, az biztos.

Ez a megsértősdi amúgy elég gyerekes xd Ennyire kis létszámú szak volt, hogy személyes elvárásként élte meg az ember, maradni kéne? :/ Nem túl professzionális. Viszont, azt gondolom, szinte mindenhol van olyan tanár, aki ad ajánlást, ha nem is voltatok puszipajtások, szóval gondold át újra, lenne-e ilyenre lehetőséged.

2018. aug. 1. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!