Van értelme úgy belevágni az egyetembe, hogy nem megyek el előtte gólyatáborba?
El árulok egy kicsi titkot, de ne mond el senkinek sem :D.
Nem azok lesznek a barátaid, akikkel a gólytáborban együtt lógsz.
Persze vannak kivételek, de a legtöbben gólytábor idején mindenkivel nyitottak az ismerkedésre és konkrétan azokkal veszik körbe magukat, akikkel a legkönyebb. Pl.: Szobatársak.
Meg abban a pár napban olyan sok inger ér, hogy nem igazán tudod megismerni a többieket, így nagy esélyel nem az lesz a legjobb barátod, akivel elválaszthatatlanok voltatok a gólytáncál és a külföldéle feladatoknál...
Én se mentem, és még sokan mások se.. Lehet a csoportodból se mindenki megy.
Nem ezen fog múlni. Minden rendben lesz! :)
Attól függ, minek mész egyetemre. Tanulni mész, vagy csak társkeresőnek kell, hogy aztán egész héten járjatok bekúrni?
Mindkét esetben kihagyható a gólyatábor, bár a másodikban segíthet.
A társaság minimum fele hiányzik a gólyatáborból. Egyébként meg hatalmas téveszme azt gondolni, hogy ott azalatt a pár nap alatt megismerik egymást az emberek és szoros barátságokat kötnek. A szemeszter elején max ismerős arcokat fognak látni, akikhez véletlenül sem szólnak hozzá, mert minek.
Én sem voltam táborban mégis lettek jó ismerőseim, a bő 100 fős társaságból 3 darab. Abból 1-el beszélek igazán, mert ő a legszimpatikusabb.
Én így vettem észre:
Vannak a magányos farkasok, akiknek egyáltalán nincs barátjuk.
Vannak 2-3 fős csoportok, akik egymás mellett ülve való beszélgetésekből lettek haverok.
Vannak 5-6 fős csoportok (főleg lányoknál), akik eleve barátok/barátnők voltak, mások így nem érdeklik őket és kész.
1 embert ha nem vagy totál kussban találsz magad mellé 100%. Az meg bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!