Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanárok! Mit mondtok arra az...

Tanárok! Mit mondtok arra az érvre, hogy nem szükséges tanuli, hiszen mások iskola nélkül sokkal többre vitték az életben, mint azok, akik rendesen tanulnak?

Figyelt kérdés

Pl. Pumped Gabónak mesés élete van.

Még érettségije sincs.

Viszont TV műsorokban szerepel, posztol az instára, csajozik, bulizik, kondizik, ebből él.

aug. 26. 11:48
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

#29: tehát tanulás nélkül lehet ilyen jól keresni? Csak veszek a boltban egy fodrász olló készletet, és holnap már fodrász vagyok?

Szakmákat sem kell kitanulni? Melyek ezek?

Komolyan érdekel.

aug. 26. 13:22
 32/42 anonim ***** válasza:
23%
#30 31 Igaz nem ovlastam el teljesen a kérdést, a hozzászóláűsokat meg semmenyire. Azt hittem az egyetemi, középsulis tanulásra gondol. Akinek van esze a 8. után szakunkásba küldi a gyerekét, hacsak ne született zseni
aug. 26. 13:26
 33/42 anonim ***** válasza:
Most is csak azt tudom mondani, hogy baromi nem érdekel semmilyen érved, az sem hogy mit kezdesz az életeddel. Ez másokra is vonatkozik. Nem kötelező hozzánk járni. Aki nem akar tanulni, úgyis mindegy neki, az menjen gyenge iskolába, ahol a kettes mindenkinek megvan. Csak aztán nyugdíjas korában ne sírjon, hogy éhezik. A majomkodásból nem lehet a végtelenségig megélni.
aug. 26. 14:23
 34/42 anonim ***** válasza:

A tanulatlan emberek kis százaléka lesz sikeres az életben. A tanult emberek jóval nagyobb százaléka lesz sikeres az életben.

Pumped Gabo népszerűsége már kezd csökkenni. Öt év múlva már nagyon fognak rá emlékezni és tól sok bevétele sem lesz.

aug. 26. 14:41
 35/42 A kérdező kommentje:

"A tanult emberek jóval nagyobb százaléka lesz sikeres az életben"

Nem. Kb. 90%-uk alkalmazottként éli le az életét.

aug. 26. 15:44
 36/42 anonim ***** válasza:
A tudás az egyetlen dolog, amit nem vehetnek el tőled.
aug. 26. 18:32
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
1 az 1 millióhoz hogy lesz ilyen ember aki 8 általánossal sikeres, gazdag ember lesz. És valószínűleg nem te leszel az az ember az egymillióból.
aug. 26. 21:07
 38/42 anonim ***** válasza:
#35 "Nem. Kb. 90%-uk alkalmazottként éli le az életét." Igaz. Csak nem mindegy, hogy milyen körülmények között és mennyiért. Lehet gyárban havi 168 órát minimálbérért us robotolni meg diplomával home officeban 800ért is dolgozni.
aug. 27. 07:19
 39/42 anonim ***** válasza:

35: És mi a baj az alkalmazottsággal? A legkényelmesebb. Nemcsak az éhbérérét robotoló alkalmazott. Nagyon sok jó munka van, jó pénzért, és közben nem a te felelősséged minden.

A legjobb dolog egy normális helyen alkalmazottnak lenni.

aug. 27. 08:48
 40/42 anonim ***** válasza:
75%

Apám főorvos egy budapesti állami kórházban. Alkalmazottként bruttó 2,1 millió forintot keres túlórával. Ha szerinted ezért nem éri meg tanulni, az a te dolgod. Szerintem nem rossz bér.

Ha nem akarsz akkor ne tanulj. De 5 év múlva ne sírj, hogy közmunkás leszel!

aug. 27. 09:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!