Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kérvényre mikor érkezik válasz?

Kérvényre mikor érkezik válasz?

Figyelt kérdés

23.-án adtam le a Neptunon egy kar váltási kérelmet, amit 25.-ig lehetett leadni, de még azt írja, hogy "ügyintézés alatt", mikor fogom megtudni a választ?

Sürget az idő tárgyfelvétel miatt is..

aug. 26. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
30 napon belül.
aug. 26. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát elseje előtt szerintem biztosan nem bírálják el, és majd ők utólag felveszik neked a tárgyakat, ha engedélyezik a váltást, és nincs bírálat a tárgyfelvétel végéig. Melyik intézmény/kar, hátha van valakinek tapasztalata ott...
aug. 26. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Most hirtelen Óbudát találtam, ahol aug 25 volt a határidő, ott ez van a honlapon:

Az átvételről a Kari Tanulmányi Bizottság (a továbbiakban: KTB), a

tantárgyak befogadásáról a Kari Kreditátviteli Bizottság (a továbbiakban:

KÁB) olyan határidővel dönt, hogy a beiratkozás és a tantárgyfelvétel

legkésőbb a regisztrációs héten megtörténhessen.

aug. 26. 10:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Bge kkk lenne és kvikre szeretnék de ugyanarra az alapszakára csak közelebbi telephelyre
aug. 26. 10:50
 5/5 A kérdező kommentje:
És amúgy ha mondjuk szeptember 8 előtt nem jön válasz ( addig lehet felvenni a tárgyakat) akkor vegyek fel tárgyat a régi helyen biztos ami biztos elven? Vagy az hülyeség?
aug. 27. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!