Jó matekosok!Jó volt a matektanárotok is? Esetleg volt jó matekos rokon vagy magántanár?
Lehet rosszindulatú vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy valaki rossz tanár esetén magától fel tudta magát húzni.
Nekem egy alkoholista tanárom volt, aki volt, hogy órát se tartott, de ha tartott, akkor is csak felvéste a táblára és kész, szart rá.
Én egyszerűen csak szerettem.
Jó tanárral nem nagyon találkoztam, sőt, volt, hogy a tanár személyisége miatt tartottam inkább távol magam a tárgytól, de felnőttként szeretem. Nem mondom, hogy mindenben ugyanolyan jó vagyok (a statisztikára többet készültem mint a lineáris algebrára, hogy menjen), de felsőoktatásban elvégeztem tárgyakat gond nélkül, szóval az átlaghoz képest jobban megy.
Valóban sokkal nehezebb, ha rossz tanárod van.
Én azt mondhatom, hogy szerencsés voltam, mert minden tanárom jobb volt az átlagnál, de engem egyébként is érdekelt a matematika, és azért az is sokat számít. Nekem sosem kellett magántanár, matekos rokon meg egyébként sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!