Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jó matekosok!Jó volt a matekta...

Jó matekosok!Jó volt a matektanárotok is? Esetleg volt jó matekos rokon vagy magántanár?

Figyelt kérdés

Lehet rosszindulatú vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy valaki rossz tanár esetén magától fel tudta magát húzni.

Nekem egy alkoholista tanárom volt, aki volt, hogy órát se tartott, de ha tartott, akkor is csak felvéste a táblára és kész, szart rá.

aug. 23. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen csak szerettem.

Jó tanárral nem nagyon találkoztam, sőt, volt, hogy a tanár személyisége miatt tartottam inkább távol magam a tárgytól, de felnőttként szeretem. Nem mondom, hogy mindenben ugyanolyan jó vagyok (a statisztikára többet készültem mint a lineáris algebrára, hogy menjen), de felsőoktatásban elvégeztem tárgyakat gond nélkül, szóval az átlaghoz képest jobban megy.

aug. 23. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Valóban sokkal nehezebb, ha rossz tanárod van.

Én azt mondhatom, hogy szerencsés voltam, mert minden tanárom jobb volt az átlagnál, de engem egyébként is érdekelt a matematika, és azért az is sokat számít. Nekem sosem kellett magántanár, matekos rokon meg egyébként sem volt.

aug. 23. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Közepes rossz tanáraim voltak – leadták az anyagot, de kb. ennyi, nem segítettek magyarázattal, ha nem értettél valamit, így jártál. Én mindig is más logikával dolgoztam, általában előre haladtam, és sokkal egyszerűbben megértettem a matekot, mint amikor ők adták le az aznapi anyagot. Szerintem ez beállítottság kérdése, nekem a matek mindig is logikus volt, átláttam az összefüggéseket, megvoltak a saját trükkjeim, de van, akinek teljesen máshogy működik az agya. Jobb lett volna egy erősebb tanár, de nekem sikerült nélkülük is megértenem a tananyag nagyrészét.
aug. 23. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!