Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, hogy 17 évesen...

Mennyire gáz, hogy 17 évesen elsős leszek?

Figyelt kérdés

Röviden: Elég beteges vagyok, emiatt 7.-ben évet kellett ismételjek, mivel rengeteget hiányoztam (Többet voltam otthon, mint iskolában).

Ebben az évben is már elsős voltam, viszont iskolát kell váltanom, (Technikumból megyek gimibe), és csak úgy vesznek át, ha újra kezdem ezt az évet.

Nem vagyok problémás, meg semmi ilyesmi, egyedül a betegségeim azok amik keresztbe tettek.

aug. 23. 00:19
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki le fogja kakálni. De HA, ESETLEG, valaki kiröhögne, akkor kilépsz?
aug. 23. 00:55
 2/9 anonim válasza:
86%
Nem gáz, ne aggódj ezen.
aug. 23. 00:57
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

És még évvesztes is vagy, gondolom.

Nekem volt olyan osztálytársam, aki 16 évesen kezdett velünk, semmi gond nem volt belőle.

aug. 23. 02:39
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Ugyan már,fogsz mèg dolgozni eleget az èletedbe,most a tanulásra koncentràlj.

Az èn fiam is lehet,hogy 8 évesen megy elsőbe.

aug. 23. 02:50
 5/9 anonim válasza:
76%
Ne aggódj miatta senkit sem érdekel, én buktam egy évet mert túl sokat lógtam, 16 évesen leszek elsős most ősszel.
aug. 23. 04:09
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem érdekel senkit, nem is kötelességed megmondani, hogy hány éves vagy. Nekem ilyen kérdést senki nem tett fel a 4 év alatt a barátaim közül, a titkárságon kellett mondanom, mert a buszos utazásomhoz kellett a matrica a diák érvényessegéhez, senki más soha nem kérdezte.
aug. 23. 09:23
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Ebben csak a barátkozás lesz érdekes. Azt nem nagyon hiszem, hogy 2-3 évvel idősebb tagot fognak cikizni a "kicsik". :-) Viszont így lehetsz esetleg az osztály egy részének igazságos "bátyuskája", ha olyan személyiséged van esetleg.
aug. 23. 09:36
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként simán előfordulhat, hogy mással is történik hasonló vagy kibukik. Rögtön lehet nem egy 15-16 éves is, esetleg már úgy összetesznek titeket.
aug. 23. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Tanuld meg megvédeni magad, visszaszólni, stb.
aug. 23. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.