23 évesen nem leszek túl “öreg” az egyetemen?
Dehogy is leszel ne égess.
Én 25 vagyok és életem legjobb döntése volt annyi meló után.
Végre azzal foglalkozhatok, amit valóban szeretek, amiért érdemes felkelni minden reggel és nem teher a tanulás.
Kívánom, hogy felvételt nyerj, sok sikert!
Tesóm 24 évesen kezdte, igaz hogy nem ez az átlag életkor amikor egyetemre megy az ember de mesélte hogy voltak nála idősebbek is, nappali tagozaton persze. Volt olyan aki levelezőn kezdte el 33 évesen és nappalin csinálta meg az utolsó két fél évét, ezt is azért hogy több ideje legyen tanulni, korábban azért dolgozott külföldön fuvarosként hogy erre legyen pénze, és arra is hogy 1 évig meglegyen a megélhetése.
Haverom meg 26 évesen kezdte el. Ő is előtte dolgozott de rájött hogy mégis csak jobb lenne egy mérnöki diploma, mert az esze megvan hozzá, meg egyszer el is kezdte, de inkább elment dolgozni mert elege lett abból hogy tanuljon, picit ki akart szállni ebből. Nem bánta meg mert összespórolt annyi pénzt hogy legyen autója amivel betud járni normálisan, mivel közeli egyetemre ment alig 20 km-er utazik csak de kell az autó mert busszal nehézkes bejutni oda.
Egyáltalán nem leszel öreg. Én például 20 évesen kezdtem idén (évvesztes vagyok és 5 éves gimiből mentem) és messze nem én voltam a legidősebb. Több olyan csoport- ás szaktársam van, akik 30+ -osak (nappalin), és nem is érződik szinte a korkülönbség. És ők sem öregek :)
Sok sikert! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!