Felnőtt fejjel találtam egy szakot ami levelezőn érdekel. Havi 2-szer be kellene járni viszont közben kaptam a jó hírt, hogy kismama vagyok. Ilyen esetben kötelező bejárni vagy van még lehetőség pl. Online oktatásra és vizsgázni menni.
Egyéni tanrendet megpróbálhatsz kérni, viszont csak arra hogy kismama vagy nem biztos, hogy megadják. Ha ezt megkapod akkor tanáronként kell majd egyeztetni, hogy kinél mi így az elvárás. Ha alapból nem online az oktatás akkor neked nem adják le így külön, hanem pl. gyakorlat esetén nem számolják a hiányzást vagy ZH kiváltható project feladattal, ez abszolút a tanártól függ.
Ha viszont nem adják meg az egyénit akkor vagy be kell járni vagy passzív félév és később kezdesz.
aug. 22. 15:10
2/8 anonim válasza:
Nálunk közölték, hogy erre találták ki a félévhalasztást, tanulni nem kötelező. Jobban járt, aki egyesével beszélt a tanárokkal, mi a helyzet.
aug. 22. 15:18
3/8 anonim válasza:
99%, hogy senkit nem fog meghatni a dolgod.
A levelező eleve egy könnyített oktatási forma, jól néznénk ki, ha még pluszba járna felmentés, mert te babázol.
Ahogy a 2. írja, nem kötelező ide járnod, halassz!
aug. 22. 15:28
4/8 anonim válasza:
Nálunk volt egy kismama, ő mindig a legelső padban vizsgázott a vizsgaközpontba. Ha véletlenül beindulna a folyamat vagy bármi lenne, szóval így oldották meg a dolgot, külön figyeltek rá. De ugyanakkor vizsgázott ő is, mint a többiek.
aug. 22. 16:27
5/8 anonim válasza:
4, hol vizsgáztatok, a Buckingham-palotában? Mert bármelyik teremből bárhonnan ki tud menni szülni...
aug. 22. 16:42
6/8 anonim válasza:
5. Nálunk az előadóban olyan meredek volt a lépcső, hogy a hátsó sorból, előre menet közben, én is kapaszkodtam rendesen.
aug. 22. 16:55
7/8 anonim válasza:
egyrészt gratulálok, másrészt itt az ideje elkezdeni hozzászokni a gondolathoz, hogy ezt a gyereket te és jó esetben még egy ember akarta és tervezte, nem mindenki más, és így nem igazán jár érte bármiféle extra kedvezmény vagy előny a többiek részéről.
aug. 22. 17:24
8/8 anonim válasza:
Az, hogy egyéni tanrendet kérsz, időszakos megoldás a terhesség alatt. De nehogy azt hidd, hogy mire meglesz a baba, annyira könnyű lesz járkálni levelezőre is akár. Amíg oviba/bölcsibe fel nem veszik vagy nincs egy nyugdíjas nagyszülő, addig felejtős a téma. De ezt én se értem, hogyha tudtad, hogy egyetemre akarsz menni, miért most kellett a gyerek? Miért nem vártad meg, amíg elvégzed a képzést?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!