Aki levelező tagozaton csinálta az első diplomáját, hogy írta a szakdolgozatát meg?
Miért lett volna hátrány?
Egy hét alatt írtam meg, matematikanátás, látássérülteknek). Tudtam, mit akarok beletenni, igazából gépelés volt az egész.
Nem éreztem hátrányt, idő is volt rá bőven, amit tanácsolni tudok:
1. Nagyon jól nézzétek meg, hogy kit választotok konzulensnek
2. Időben kezdjetek neki
Én az utolsó félév végén el akartam kezdeni írni, konzulens meg mondta, hogy "ráér az még", végül februárban kezdtem neki volt, hogy a konzulens 3 hétig nem válaszolt, de miután a többiek konzulenseiről hallottam kiderült, hogy ő még a jobbak közé tartozott. Ezek ellenére már Április elejére kész is lettem, mondjuk volt pár álmatlan éjszakám emiatt :D
Még egy tanács: csináljatok egy vázlatot (konzulens segítségével ha lehet) és azt kezdjétek el feltölteni (ne a bevezetéssel kezdjétek) előbb-utóbb kész lesz, aztán/közbe mehet a konzulensnek, hogy nézzen rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!