BGE gazdaságinformatikára kell laptop?
Figyelt kérdés
Lehet vele jegyzetelni hatékonyan vagy inkább papír?aug. 20. 08:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen szubjektív. Valaki nem szeret kézzel jegyzetelni, másnak nem gond.
Ennek nem sok köze van az egyetemhez.
Nyilván beadandókhoz kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor úgy tenném fel a kérdést ,hogy ezen a szakon sok a szöveges jegyzet amit könnyedén le lehet írni egy wordbe?
aug. 20. 09:28
3/4 anonim válasza:
Ezen a szakon nagyrészt számolni fogsz. Utána meg a gép elötg ülni.
4/4 anonim válasza:
Nem gazdinfos vagyok, de pszk-s. Sok a matekos/kozgazos/ szamolos targy, ott inkabb a papirt ajanlom.
De en pl. a diasorokba bele szoktam irni, az nagyon hasznos tud lenni. Wordbe nem nagyon jegyzetelek. Meg tanulni is sokkal jobb laptopon, ha van nehany ora uresjarat ket ora kozott, beadandoval is lehet haladni ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!