Valaki elmagyarázná mi a különbség a tanusítvány/törzslap/érettségi bizonyítvány között?
Tavaly előrehozott érettségiztem angolból és kémiából és idén a kötelezők mellé még választottam bioszt. Minden vizsgám sikerült a biológia emelten kívül, amire igazolással nem mentem el, mert felerősödött a pánikzavarom és nem tudtam bemenni rá.
5 érettségim, ami kötelező mind megvan és emiatt a biológia miatt nem kaptam érettségi bizonyítványt csak egy tanúsítványt, mint amikor 11.-ben érettségiztem. Mi van akkor, ha én soha nem akarom azt a vizsgát pótolni? Ha közben van más terület is, ami érdekel és nem kell hozzá a biosz? Akkor nem felvételizhetek soha sehova? Nem értem, hogy működik, de nem tartom teljes mértékben fairnak, hiszen nem kötelező 6 tárgyból érettségizni.
A tanusítványt az kap aki az 5 kötelezőn kívül másból csinált érettségit.
A bizonyítványban a magyar, töri, matek, nyelv, es plusz egy targy van(ami lehet akármi, amin elérted a 25%ot)
Köszönöm a válaszokat! Egyébként nagyon meglepődtem, mert olvastam az oktatási hivatal oldalán is, hogy ha öt sikeres érettségi kell a bizonyítvány kiállításához.
Írtam nekik email-t, nem tudom ezzel mennyit fogok elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!