Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Neptun Elektronikus Adategyezt...

Neptun Elektronikus Adategyeztető Lap kérdés?

Figyelt kérdés

Elakadtam pár kérdénél.

1, Az érettségi bizonyítványt előképzettség, vagy végzettség? Mert a táblázat néhány része már helyesen ki van töltve magától, és a képzettség fajtájánál az előképzettség előre ki van választva, de szerintem az inkább végzettség.

2, A Képzettségi szinthez ki kell választani valamit, mert üresen van hagyva, de más mezőkkel ellentéttel, ide enged is kiválasztani dolgokat (alapfokozat, főiskola, mesterfokozat, stb.)

3, OKJ bizonyítványnál (5. évben tanultam) mit jelöljek meg a képzettségi szintnél? Szakirányú továbbképzés vagy egységes, osztatlan képzés?

aug. 10. 15:03
 1/1 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy az érettségi bizonyítványnál külön kérik a Bizonyítvány azonosítóját, és a nyomdai sorszámot. A nyomdai sorszém ki van töltve, de más sorszám nincs a bizonyítványon, egyedül a törzslap száma. Azt kéne oda beírni?
aug. 10. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!