Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi tanévnyitóra,illetve...

Egyetemi tanévnyitóra,illetve kari tanévnyitóra mibe illik menni?

Figyelt kérdés
Ilyen melegben nem bírom elviselni az inget,viszont van egy sima fehér blúzom az is jó,vagy muszáj az ing?

aug. 15. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Soha nem voltam az egyetemi/kari évnyitón, és nem is ismertem senkit, aki elment volna, semmi értelme nem volt.
aug. 15. 23:34
 2/8 anonim válasza:
79%
Nyakkendőben és papucsban. Azért naptejet vigyél még,nehogy leégj.
aug. 15. 23:56
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán minek mész el? Semmi értelmeset nem mondanak.
aug. 16. 00:11
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
3 diploma megszerzése alatt senkivel se ismerkedtem meg, aki valahal elment volna bármelyik tanévnyitóra is. Az egyetemen ez nem igazán szokás. Max az ilyen nagyon buzgómócsing HÖK-ösöket tudom elképzelni, hogy mentek volna.
aug. 16. 02:32
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Illiknek illik, de a sok sznob egyetemista erre úgyis tesz magasról...
aug. 16. 06:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugye a sok diplomás válaszolónak megvan, hogy a kérdés arra irányult milyen öltözékbe illik elmenni a tanévnyitóra, nem arra hogy illik-e egyáltalán elmenni...
aug. 16. 06:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már el akarsz menni rá, akkor tiszteld meg az eseményt méltó öltözékkel. Nem teljesen értem, hogy a leírtakban hogyan teszel különbséget ing és blúz között, de egy szép fehér blúzzal nem lőhetsz nagyon mellé akkor sem, ha nincs megadva dress code. És blúz alatt a női szabású, inghez hasonló, gombolós felsőruházatot értem. Mindjárt keresek linket.
aug. 16. 07:11
 8/8 anonim ***** válasza:
25%
Ilyesmi: [link]
aug. 16. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!