Egyetemi tanévnyitóra,illetve kari tanévnyitóra mibe illik menni?
Figyelt kérdés
Ilyen melegben nem bírom elviselni az inget,viszont van egy sima fehér blúzom az is jó,vagy muszáj az ing?aug. 15. 23:28
1/8 anonim válasza:
Soha nem voltam az egyetemi/kari évnyitón, és nem is ismertem senkit, aki elment volna, semmi értelme nem volt.
2/8 anonim válasza:
Nyakkendőben és papucsban. Azért naptejet vigyél még,nehogy leégj.
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán minek mész el? Semmi értelmeset nem mondanak.
4/8 anonim válasza:
3 diploma megszerzése alatt senkivel se ismerkedtem meg, aki valahal elment volna bármelyik tanévnyitóra is. Az egyetemen ez nem igazán szokás. Max az ilyen nagyon buzgómócsing HÖK-ösöket tudom elképzelni, hogy mentek volna.
5/8 anonim válasza:
Illiknek illik, de a sok sznob egyetemista erre úgyis tesz magasról...
6/8 anonim válasza:
Ugye a sok diplomás válaszolónak megvan, hogy a kérdés arra irányult milyen öltözékbe illik elmenni a tanévnyitóra, nem arra hogy illik-e egyáltalán elmenni...
7/8 anonim válasza:
Ha már el akarsz menni rá, akkor tiszteld meg az eseményt méltó öltözékkel. Nem teljesen értem, hogy a leírtakban hogyan teszel különbséget ing és blúz között, de egy szép fehér blúzzal nem lőhetsz nagyon mellé akkor sem, ha nincs megadva dress code. És blúz alatt a női szabású, inghez hasonló, gombolós felsőruházatot értem. Mindjárt keresek linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!