Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A konzulensnek államvizsga...

A konzulensnek államvizsga után illik valamit ajándékba vinni?

Figyelt kérdés

máj. 31. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
máj. 31. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 képzésen 3 konzulensem volt, ebből egynek vittem egy palack bort a végén. Ő tényleg sokat segített, mindig gyorsan válaszolt, jó tanácsokat adott, látszott, hogy tényleg érdekli, hogy milyen munkát adok ki a kezemből. A másik kettőnek nem adtam semmit, csak írtam a záróvizsga után, hogy ez meg ez történt, sikerült, köszönöm még egyszer.
máj. 31. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne azért adj valamit, mert illik, hanem mert komolyan is gondolod. Ezt általánosságban írom, nem a mostani esetre.

Egyébként én is úgy tudom, hogy nem szokás.

máj. 31. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemeken már nem szokás ez az ajándékozás, ez inkább ilyen gimis dolog, év végén elbúcsúzni az ofőtől. Szerintem sokan kellemetlennek is éreznék, ha kapnának valamit.
máj. 31. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt te érzed magadban. Vagyis, szerinted sokat segített, hálás vagy neki? Akkor adhatsz. De ha te nem érzel automatikusan hálát, nem érzed azt, hogy olyan sokat segített volna, akkor szerintem nem kell adni.
máj. 31. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!