Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Államvizsga opponens+konzulens...

Államvizsga opponens+konzulens nélkül. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Szóval idén júniusban lesz az államvizsgám...Azt tudtam h.a konzulensem nem lesz ott(mert az estiseknél fog vizsgáztatni),de ma kiderült h.az opponens se lesz jelen,mert ő meg a mesterképzéses-eket vizsgáztatja..

Akkor hogy lesz ez az egész...Lesz egy megajánlott jegy(az opponens által)és ő csak leírja amit gondol+esetleges kérdéseit a vizsgáztatókank.Ez FAIR így????

Hiszen azért kaptam ezt az opponenst mertő ért a témához-Akkor hogy védem meg a dogát..

Sztem így eseélyem se lesz arra h.a megajánlottnál jobb jegyet kapjak,inkább azt adják amit az opponens eredetileg javasolt...

Másol hogy van ez?

2010. máj. 21. 11:59
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Amúgy én a megajánlott jegyet nem is tudom meg előre?

és a kérdéseket?

Azt hallottam h.elvileg megtudom a főbb kérdéseket előre...

2010. máj. 21. 12:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt ott sem az opponensem, sem a konzulensem az államvizsgán, de ritkán is szoktak nálunk. Elvileg kaptál egy részletes szöveges értékelést a szakdolgozatodról és egy megajánlott jegyet, illetve kérdéseket. Ezeket a kérdéseket kell megválaszolnod az államvizsga bizottságnak és kész.
2010. máj. 21. 12:03
 3/12 A kérdező kommentje:

köszi,de én még nem kaptam semmit:O

remélem majd fogok

2010. máj. 21. 12:05
 4/12 anonim ***** válasza:
TVSZ-ben nézd meg, hogy nálatok hogy van. nálunk az volt, hogy 3 nappal az államvizsga időpontja előttre kellett a kérdéseket és az értékelést eljuttatnia az opponensnek a tanszékre. Ha nem mentél érte az egyetemre és nem nézted meg, akkkor nem tudtad a kérdéseket, ha vetted a fáradtságot,akkor igen.
2010. máj. 21. 12:06
 5/12 A kérdező kommentje:
áh,értem köszi...az a 3 nap nem túl sok..remélem nálunk azért több lesz:O
2010. máj. 21. 12:08
 6/12 anonim ***** válasza:
de a szakdoli védése, és az államvizsga nem két különböző dolog? mert az államvizsgára elvileg van tételsor, a legtöbb helyen, persze tudok kivétel: Pte-ktk egy-két szakja...
2010. máj. 21. 12:10
 7/12 A kérdező kommentje:
de a v.bizottságban meg pont nem olyanok lesznek akik tudják feltétlenül h.helyeseket mondok-e..Ezért vannak kétségeim.ha az ooponens bírált meg,akkor logika szerint neki is ott kéne lennie a védésen:O
2010. máj. 21. 12:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Első két választ írtam

Igen, van ahol külön-külön van a kettő, van ahol együtt. Ahova én jártam (PPKE-BTK) egyben volt az államvizsga és a védés.

2010. máj. 21. 12:15
 9/12 A kérdező kommentje:

*nem tudják feltétlenül

ezt akartam írni

2010. máj. 21. 12:15
 10/12 A kérdező kommentje:
igen itt is együtt van a 2
2010. máj. 21. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!