Államvizsga opponens+konzulens nélkül. Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Szóval idén júniusban lesz az államvizsgám...Azt tudtam h.a konzulensem nem lesz ott(mert az estiseknél fog vizsgáztatni),de ma kiderült h.az opponens se lesz jelen,mert ő meg a mesterképzéses-eket vizsgáztatja..
Akkor hogy lesz ez az egész...Lesz egy megajánlott jegy(az opponens által)és ő csak leírja amit gondol+esetleges kérdéseit a vizsgáztatókank.Ez FAIR így????
Hiszen azért kaptam ezt az opponenst mertő ért a témához-Akkor hogy védem meg a dogát..
Sztem így eseélyem se lesz arra h.a megajánlottnál jobb jegyet kapjak,inkább azt adják amit az opponens eredetileg javasolt...
Másol hogy van ez?
2010. máj. 21. 11:59
12/12 A kérdező kommentje:
igen.miért?
2010. máj. 21. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!