Ki készül az ELTE-TTK biológia szakra?
Figyelt kérdés
Kicsit félek az egésztől, és örülnék, ha valakivel fel tudnám venni a kapcsolatot, hogy segíthessünk egymásnak. Lehet túlgondolom, viszont fontos lenne nekem:). Köszi előre is!aug. 4. 17:39
1/4 anonim válasza:
"Kicsit félek az egésztől, és örülnék, ha valakivel fel tudnám venni a kapcsolatot, hogy segíthessünk egymásnak."
Mennyit vagy hajlandó fizetni a segítségért? Nyilván nem fogok gyenge képességűeket ingyen felzárkóztatni.
Üdv: egy biosz-zseni
2/4 A kérdező kommentje:
#1 Megtisztelsz, kedvességed határtalan. Egyébként már találtam olyan embereket, akik hajlandóak segíteni pénz nélkül is lehet ez számodra hihetetlen. Sajnállak nagyon, hogy nincs életed és ismeretleneknek szólsz be. Ha pedig gyenge képességű lennék,akkor az egyetemre se kerülök be, de nem várom el, hogy ezt megértsd. A biosz-zseni elé pedig rakd oda a paraszt jelzőt is. További szép napot Kedves Anonim!:)
aug. 5. 13:28
3/4 anonim válasza:
Sztem #1 csak egy unatkozo troll lehet, aki irigy az egyetemistakra, mert o meg az egyetemi felvetelire sem volt alkalmas.
4/4 anonim válasza:
Majd hamarosan már létrehozzák nektek a szakos nagy csoportot, megkeresnek titeket a mentorok, elkezdik szervezni a gólya-mentor találkozót, ahol már lehet ismerkedni. Szóval csak nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!