Gáz átmenni osztatlan tanáriról FOSZK-ra?
Figyelt kérdés
2 évet húztam le osztatlan történelem-földrajz tanárin, az elején se éreztem, hogy ez az én utam, de valami mégis vitt előre, első félévben az összes tárgyam sikerült, nem volt igazából olyan megerőltető sem. Aztán a következő félévek egyre nehezebbek, szívatósabbak lettek, sok tárgybukással mespékelve, s most így 1 hónappal évkezdés előtt jutottam el arra a pontra, hogy inkább befejezem, mert semmi értelme. Még februárban jelentkeztem FOSZK-ra Gyógy és fűszernövények képzésre, mert mindig is érdekelt, ami növényekkel, agrár témával foglalkozik, további terveim is lennének vele. De úgy érzem azért, hogy visszalépés megint mindent újrakezdeni tök gáz lesz.2024. júl. 30. 14:26
11/12 anonim válasza:
10# nem arra értettem, hanem arra, hogy könnyebb lesz/más lesz, tehát az ért mert az egyetemet nem szereted, nem biztos, hogy a tanítást sem fogod
12/12 A kérdező kommentje:
11. Elnézést, tényleg félreértésről lehet szó. Tény, ami tény, amikor hospitáláson voltam, élveztem az iskolában töltött időt, mintha hazamentem volna.
A tanárságra készültem, de tény, az egyetemet tényleg gyűlölöm, mert sokszor azt érzem, mintha nem is tanárképzőbe járnék. De nem tudom, érdemes-e úgy folytatni, ha már borítékolható minimum 1, de inkább 1.5 év csúszás.
2024. júl. 31. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!