Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Neptun kodot mikor kapok?

Neptun kodot mikor kapok?

Figyelt kérdés
2024. júl. 28. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Beiratkozáskor.
2024. júl. 28. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Az egyetem honlapját nézd meg, ott le szokták írni. Fiamat ELTE GTK-ra vették fel, elméletileg pár napon belül meg kell, hogy kapja.
2024. júl. 28. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
csütörtökön
2024. júl. 29. 08:00
 4/7 A kérdező kommentje:
azert az durva lenne ha beiratkozaskor 😂😂
2024. júl. 30. 00:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Milyen egyetemre vettek fel ha még a google keresőt sem tudod használni?

"Az érettségi eredmények kihirdetése után a felsőoktatási intézmények tájékoztatják a felvételizőket, hogy melyik egyetemre szereztek sikeres felvételt (a várva-várt nyári SMS), ezt követően az intézmény e-mailben is megkeresi a hallgatót. Az első kapcsolatfelvétel során a felsőoktatási intézmény közli a diákkal a beiratkozáshoz szükséges tudnivalókat, illetve az első Neptun bejelentkezés útmutatóját is. Az első Neptun bejelentkezéshez az egyetem biztosít egy felhasználót (NNÉÉÉÉHHNN - a név kezdőbetűinek és a születési időnek a kódja) és egy rendszer által generált jelszót. Az első Neptun bejelentkezés során kapjuk meg a Neptun kódot, amelyet a következő évek alatt is végig használunk (érdemes először lejegyezni valahova), illetve ekkor beállíthatjuk saját Neptun jelszónkat is.

Az első Neptun tennivalóink többnyire adminisztratív tevékenységek (alapadatok beállítása, dokumentumok feltöltése), valamint az első aktív félév beállítása. Ha aktiváltuk magunkat és az egyetem meghirdette a következő félévre a tárgyakat, érdemes azokat minél hamarabb felvennünk, mert sajnos igazak a hírek: a legkönnyebb vagy legizgalmasabb kurzusokon gyorsan elfogynak a helyek!"

2024. júl. 30. 07:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5-ös a választ. Kár, hogy nem sikerült a kérdésemre adnod.
2024. júl. 30. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:

besorolási határozat után (nekem 5-6 nap telt el a kettő között)

\ sze - éékk \

2024. aug. 6. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!