Ha korábban elvégeztem egy szakot és most egy másik egyetemre felvettek, akkor új neptun kódot kapok?
Figyelt kérdés
Korábban elvégeztem egy alapképzést és most felvettek egy másik egyetem alapképzésére. Úgy gondoltam biztos kapok másik neptun kódot, viszont ma kaptam egy e-mailt az adott egyetem neptun rendszerétől, hogy új levelem érkezett a szakkal kapcsolatban. Az egyetem neptunjára nem tudtam belépni a régi kódommal és jelszavammal. A korábbi egyetem neptunjára betudtam lépni, de ott semmi információ nem volt az új szakról, ami logikus is, csak akkor nem tudom hogy tudom megnyitni a másik neptunt és miért kaptam oda levelet ha még nem kaptam se e-mailt se levelet a beiratkozással kapcsolatban.2020. júl. 29. 14:49
1/3 anonim válasza:
Nemrég volt ilyen kérdés, a válaszok alapján egyetemfüggő. (Én új kódot kaptam, de volt, aki nem.)
2/3 anonim válasza:
Nem változik a neptun kód, anennyiben a neved sem valtozott. Az egyetem általában emailben részletesen tájékoztat egy emailben/levélben a teendőkről. A neptunba akkor tudsz belépni, ha az egyetem az adataidat a felvibol átemelte a rendszerebe. A neptun kód marad és általában az első belépésnél Ne(Születési idő számmal)
3/3 anonim válasza:
Én nem kaptam újat, pedig 3 különböző intézmény 3 különböző szakán voltam/vagyok hallgató :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!