Ha tavaly passzívaltam a félévemet egyetemen, de közben felvettek máshova, akkor kapok majd új neptun kódot?
Figyelt kérdés
júl. 27. 14:11
1/6 anonim válasza:
Nem, az marad az, ami.
Ha jól tudom, névváltoztatás esetén adnak újat.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, és még annyi lenne hogy felvételi után hány nappal kapok sms-t a gólyatáborral kapcsolatban?
júl. 27. 14:39
3/6 anonim válasza:
Hát az sms-t várhatod, azt nem fogsz kapni. Egyetemtől függően, 1-2 héttel a pontok kihirdetése után küldenek emailt vagy levelet.
4/6 anonim válasza:
Határozottan segítene, ha legalább intéznéyt és kart írnátok, akkor tudna válaszolni, aki oda jár és van tapasztalata
5/6 anonim válasza:
Általában augusztus első felében küldenek emailt az összes infóval.
6/6 anonim válasza:
Neptun kódod ugyanaz marad bárhova mész. Ha jól emlékszem valaki írta itt, hogy neki tanárként is ugyanaz volt, mint diákként.
Tanácsolom, hogy keress rá facebookon, hogy az egyetemnek (karnak/szaknak) van-e gólyás/évfolyamos csoportja. Én annó onnan tudtam meg egy csomó információt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!