Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni?

Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma 8órakor küldték ki, hogy felvettek-e vagy sem.... Nos... Nem... Így segítséget szeretnék kérni... Mire tudnék, pontosabban milyen szakra tudnék pótjelentkezni ilyen eredményekkel:

Magyar nyelv és irodalom közép 80% (5)

Matematika közép 53% (3)

Történelem közép 61% (4)

Angol nyelv közép 81% (5)

Biológia emelt 37% (3)

Konkrétan nem szeretném megmondani mire jelentkeztem és miért nem vettek fel... Ötleteket szeretnék gyűjteni,hogy mire tudnék jelentkezni ilyen eredményekkel... Az érdeklődési köröm sem érdekes... Csak tovább szeretnék tanulni... Ötletek tájékán annyi a kikötésem, hogy ilyen ápoló és hasonló szakokra nem szeretnék jelentkezni, mivel ígyis gyakran járom a kórházat, és ez egy rossz emlékként él bennem

#egyetem #Potjelentkezes #Milyenszakra #Kilatastalanvagyok
júl. 24. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
júl. 24. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi erdekel? Mert ha semmi a maradnak a szar munkák, tesco, aldi, mcdonalds stb
júl. 25. 04:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen eredménnyel örülj ha egy gyárba felvesznek
júl. 25. 04:17
 4/5 anonim válasza:
OKJ képzésre
júl. 25. 07:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Leginkább mindenből újra kéne érettségizned.. azt tudtad hogy a középszintű érettségiket csak 2/3 részt számítják bele a pontokba? Tehát ezek a nem túl fényes eredmények sem 100%ban váltódnak pontokra, egyedül a biosz, ami viszont szintész kevés.. nem rosszból, de egyetemeken a 0. zh is nehezebb mint az érettségi. 53%os közép matekkal nem tudom hogy akarod megérteni az analízist, a statisztikát, ami amúgy emelt szint kb, és a legtöbb egyetemen 1.féléves tárgy
júl. 25. 18:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!