Youtube-on indítottunk a párommal egy csatornát, pszichológia, de mindenféle téma van eddig. A megtekintés 80-től 4700-ig van, a 4700-ra fizettünk google hirdetèsre 2000ft-ot, a többire nem fizettünk, összesen 24 van, abból néhány shorts.
Persze nem csak a megtekintés mutathatja az érdeklődést, pl a jó cím, thumbnail stb is fontos.
Emellett indoklásnak is nagyon örülnék, mert én mindenféle videót nézek, ami pszichológia, ezért kevésbé látom át, melyek a népszerűbbek, melyikre lenne nagyobb igény, nyilván van egy-két sejtésem, de azt is írhatjátok, mit ne csináljunk.
júl. 9. 12:14
2/20 anonim válasza:
Kultúra és pszichológia érdekesen hangzik, szerintem ebből a témából viszonylag kevés videó van. Engem kifejezetten érdekelne, nem tudom pontosan mire fókuszálnátok rá, de pl egy - egy téma körüljárása és összehasonlítása a két ország között érdekes lehet
júl. 9. 12:20
3/20 anonim válasza:
Egyik oldalról az se mindegy, hogy mi közötök a témához. Szerintem rengeteg ilyen tartalom van. Számomra azok hitelesek, amiket elismert szakemberek gyártanak.
A másik dolog, hogy ezen a szinten a nézettség szerintem nem annyira a tartalomtól függ, inkább a marketingtől.
júl. 9. 12:55
4/20 anonim válasza:
"én mindenféle videót nézek, ami pszichológia, ezért kevésbé látom át, melyek a népszerűbbek"
Hát megnézed a nézettségüket, és kész. Az sokkal inkább mondhat valamit, mint az a néhány hozzászólás, ami majd itt összejön napok, hetek alatt...
júl. 9. 14:21
5/20 anonim válasza:
Pszichológusok vagytok, hogy ilyen témában akartok videókat csinálni? Mert mástól teljesen komolytalan ez, sőt kifejezetten káros kapcsolódó végzettség nélkül osztani az észt. A Wikipédiát vagy a Webbeteget bárki el tudja olvasni. Viszont ha nem vagytok szakmabeliek, akkor semmivel nem értetek hozzá jobban, mint bárki más.
júl. 10. 10:27
6/20 anonim válasza:
#Budapest #angol
???
júl. 10. 10:35
7/20 anonim válasza:
A közelmúltban több hasonló kérdés röppent fel az oldalon. Természetesen nem tudhatom biztosan, de már extrém választékos és hosszú megfogalmazásokból ítélve valószínűnek tartom, hogy te lehetsz a szerző.
… És ezekről a kérdésekről ORDÍT, hogy autizmussal élsz.
Tudom, érzem, érzékelem, mert a neurodiverz agyam pontosan ugyanúgy működik, mint a tiéd. 😁
Szóval, ha lehet kérni, szerintem ilyen tartalmakra lenne a legnagyobb igény.
Autizmusról, egy pszichológustól, aki maga is így él.
Hatalmas segítség lenne.
júl. 10. 11:40
8/20 A kérdező kommentje:
Ezt az autizmust miből gondolod? Nem írtam ki sok kérdést.
júl. 10. 11:51
9/20 A kérdező kommentje:
6-os: A bp egy népszerű hashtag, az angol pedig mert angol a csatorna nyelve
júl. 10. 11:51
10/20 anonim válasza:
Abból, hogy kerülöd a választ, azt feltételezem, hogy nem vagytok pszichológusok. Miért gondoljátok akkor, hogy tudtok a témában hiteles tartalmat gyártani? Orvosi, jogi, matematikai témákról gondolom nem akartok, mert azt nem lehet "eladni", de valahogy azoknál fel sem merül, hogy videót csináljatok róluk, nem? Nem ért mindenki a pszichológiához, a mentális betegségekhez (ami a szavazáson vezet) pedig főleg nem. Klinikai szakpszichológusi vagy pszichiáteri kompetenciáról beszélünk, nem véletlenül. Megérzésem szerint nem vagytok azok, így pedig kimondottan káros lehet, amit csináltok. Az már nem a ti bajotok lesz, ha boldog-boldogtalan "diagnosztizálja" önmagát vagy másokat komoly mentális betegségekkel a videótok alapján... Kit érdekel mindez, ha megvan a párezer megtekintés, nem igaz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!