Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségin előfordulhatnak...

Érettségin előfordulhatnak kimondottan bunkó vizsgabizottságok?

Figyelt kérdés

Emelt töriből szóbelizek, már nagyon megbántam, mert rájöttem, hogy én szóban egyszerűen képtelen vagyok erre. Emellett nagyon-nagyon nem tudtam rá annyit készülni, mint kellett volna. Egy szó mint száz durván esélyes, hogy nem fogok tudni folyamatosan beszélni, és adott esetben sokat téveszthetek/leblokkolhatok.

Előfordulhat olyan, hogy ilyenkor fintorognak vagy beszólogatnak olyanokat, hogy pl. "maga minek jött emeltre, de úgy őszintén" stb.? Vagy legalább egy tárgyilagos hozzáállást meg szoktak őrizni akkor is, ha nagyon béna a felelő?

jún. 9. 14:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

#10 persze utána, főleg úgy hogy rögtön hívják a következőt...

Két emelt szintű szóbelin vettem részt, és mindkettőn ez történt.

jún. 14. 20:37
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Kettőn? Akkor te már mindent tudsz az emelt érettségiztetésről, nincs itt gond. Tessék csak bátran lepontozni mindenkit, aki már több százszor csinálta, és tényleg van fogalma róla, hajrá! :D
jún. 15. 08:52
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
(Értve úgy, hogy a több száz a több száz vizsgázót jelent, tizensok év alatt.)
jún. 15. 08:55
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

#12 akkor nem bizonygatnád ennyire az igazad, ilyen agresszíven. Nekem is van tapasztalatom, és elmondtam amit láttam. Ezt nem lehet támadni, tényeket közöltem.

Az meg valahol nyilván érthető, hogy tanárként véded a kollégáidat meg persze magadat.

jún. 15. 09:17
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Hát ez verhetetlen logika. Tehát aki már látott két érettségit, az többet tud róla, mint aki tizenéve foglalkozik vele, hiszen akinek igaza van, az nem áll ki mellette. Te vagy a hét vitapartnere és logikaprofesszora. :D Az agresszió jelentésének meg nézz utána, ha ráérsz. További kellemes hétvégét, boldog lepontozásokat, eredményes szakértést!
jún. 15. 09:56
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
#15 nem kell féltékenykedni, amiért én vinni fogom valamire veled ellentétben.
jún. 15. 10:00
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként mindenkinek joga van téves állítások igazságában hinni, ettől sem az igazság nem változik, sem az én életem nem lesz rosszabb, úgyhogy hagylak érvényesülni. :-)
jún. 15. 10:02
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Nekem sem rosszabb, attól hogy közöltem az igazságot:)

Legalább segítettem vele a kérdezőnek.

Te pedig fordulj keress fel szakembert, mert úgy látom bajaid vannak saját magaddal.

jún. 15. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!