Gimisek. Csak engem idegesít az hogy minden második ember azt mondja, hogy nem gimibe kellett volna menni?
Gimis vagyok, de én nem tapasztalom azt, hogy "minden második ember azt mondja, hogy nem gimibe kellett volna menni".
Üdv!
Egy apáczais.
Középiskola és a felnőtté vàlàs nagy része hogy megtanuld hogy az emberek utólag mindig krwa okosan meg tudjàk mondani, mit KELLETT VOLNA csinàlni. Akkor is ha a te egyéni szituàcódra 0 ràlàtàsuk van.
A màsik része, meg hogy megtanuld hogy kell ezeket a véleményeket telibe szrni.
Gimnàzium tökéletes ha tovàbb tanulsz. Illetve csak érettségivel is sok munkakör betölthető, szakma tovàbb tanulható.
Én tökéletesen egyetértek a 4-es válaszolóval! Egyébként engem is idegesít, de az még jobban felcsesz, hogy a kormány is ugyanezen a véleményen van, ráadásul már a felvételit is többé-kevésbé a szakképzéshez igazították, hogy a technikumosok könyebben kerüljenek be egyetemre- az már teljesen mellékes, hogy a szekképzésben nem kapnak a tanulók olyan alapokat az egyetemre, mint a gimnáziumban.
Üdv, egy 18 éves gimnazista:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!