Skvotról vélemény?
Figyelt kérdés
A kérdésem elsősorban azokhoz szólna akik résztvettek bármilyen online oktatáson a SKVOT sulinál. Digitális Illusztrátor és Tervezőgrafikus képzéseket néztem. Nem olcsó, a vélemények nagyon megoszlanak így most kicsit elbizonytalanodtam. 717 ezer Ft lenne a két képzés együtt ami nem keves. Aki vett már részt naluk tanfolyamon az mit tapasztalt? Megéri? Lehet vele helyezkedni?máj. 29. 10:30
1/1 Tatyó válasza:
Jó grafikus igazából abból lesz, akit annyira érdekel, hogy ezt magától is megtanulja. Manapság a ytb tele van oktató anyagokkal az alapoktól. Én soha nem fizetnék azért, amit ingyen is meg tudok szerezni. Esetleg fősuli, egyetem, de ezek a tanfolyamok pénzlehúzások. De ez csak az én véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!