Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták, ki hogyan áll a...

Egyetemisták, ki hogyan áll a félévvel?

Figyelt kérdés
Hány vizsgád lesz vizsgaidőszakban, mennyi tárgyad van már meg, kaptál-e megajánlottat valamiből stb.?
2024. máj. 28. 16:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Végeztem az évvel, elkezdődött a nyári szünetem. Megajánlottam nem volt semmiből. Öt ZH-m volt és két vizsgám. Mind a kettőt megcsináltam tegnap, úgyhogy semmi nincs már hátra.
2024. máj. 28. 16:46
 2/14 A kérdező kommentje:
#1 wow , ugyes vagy! 💪🏼
2024. máj. 28. 16:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
7 tárgyam volt, négyeg teljesítettem, de három nehéz még hátra van. Június legvégén lesz az utolsó vizsgám. Igazából vizsgázhatnék előbb is, de az csak felesleges stressz. Inkább felkészülök rendesen.
2024. máj. 28. 17:11
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Sz.rul, de én otthagyom a fenébe. Tanári szak.
2024. máj. 28. 18:19
 5/14 anonim ***** válasza:
47%
közig, pü és szoc jog van még.
2024. máj. 28. 19:08
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
6 tárgyam volt. Három tárgyból a szorgalmi időszak utolsó hetében voltak zh-k, azokat megírtam, és végül sikerült megajánlott jegyet kapnom mindháromból. Emiatt csak 3 vizsgám volt a vizsgaidőszakban, és már mindet sikeresen meg is csináltam.
2024. máj. 28. 20:29
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

11 kötelező tárgyam volt, ezekből:

- 4-et "évközben", kvázi szemeszter végén ZH-k révén lehetett teljesíteni, ebből 3 tárgyból egész éves anyagból volt a ZH, 1-nél pedig 2 ZH-t írtunk, egyet a félév közepén, a másikat a vége felé

- ez a 2. hét a vizsgaidőszakból, ezalatt írtam 3 vizsgát, az az 2 tantárgy van meg, a 3. vizsga csak egy része a szigorlatnak, annak a második része még hátra van.

- jövőhéten vizsgázom további 1 tárgyból, illetve vizsgázom egy másik szigorlati tárgyból is

- az egyik szigorlat másik felét még nem tudom, hogy az ezt követő héten, vagy majd az 5. vizsgahéten nyomom le, akkor még van 2 kisebb vizsgám is.

Az eddig kész vizsgák eredményeivel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, de a beleölt energiát tekintve igen "költséghatékony" voltam. Nyugodtan tudom csinálni a vizsgáimat, nem vet szét az ideg, hogy jajj nem fog sikerülni. Sikerülni fognak, csak kicsit unalmas már ennyit tanulni. Irigykedek, hogy ti már ilyen hamar készen vagytok. Én majd június 21-én tehetem le a lantot, aztán megyek is 1 hét múlva nyári gyakra is...

Egy hetet le tudtam volna spórolni, ha szerencsésebben tudom felvenni a vizsgákat / van elég helyen adott vizsgán, szóval kicsit szerencse kérdése is ez, de már nem bánom, van időm elmenni ide-oda kicsit dolgozni is.

2024. máj. 28. 21:11
 8/14 A kérdező kommentje:

Szuperek vagytok.

Akinek van még, annak hajrá 🔥

2024. máj. 29. 00:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Ma vegeztem az utolsoval en is.
2024. máj. 29. 17:35
 10/14 anonim ***** válasza:
84%
Gratula. Nem szeretek egyetemre járni, viszont a világ egyik legjobb érzése mikor túl vagy az utolsó vizsgádon is. Már csak azért is megéri egyetemre menni hogy megtapasztalja az ember hogy mekkora megkönnyebbülés mikor kijössz a teremből az utolsó vizsgádról, és tudod hogy kezdődik a nyár :D
2024. máj. 29. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!