Egyetemisták, ki hogyan áll a félévvel?
11 kötelező tárgyam volt, ezekből:
- 4-et "évközben", kvázi szemeszter végén ZH-k révén lehetett teljesíteni, ebből 3 tárgyból egész éves anyagból volt a ZH, 1-nél pedig 2 ZH-t írtunk, egyet a félév közepén, a másikat a vége felé
- ez a 2. hét a vizsgaidőszakból, ezalatt írtam 3 vizsgát, az az 2 tantárgy van meg, a 3. vizsga csak egy része a szigorlatnak, annak a második része még hátra van.
- jövőhéten vizsgázom további 1 tárgyból, illetve vizsgázom egy másik szigorlati tárgyból is
- az egyik szigorlat másik felét még nem tudom, hogy az ezt követő héten, vagy majd az 5. vizsgahéten nyomom le, akkor még van 2 kisebb vizsgám is.
Az eddig kész vizsgák eredményeivel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, de a beleölt energiát tekintve igen "költséghatékony" voltam. Nyugodtan tudom csinálni a vizsgáimat, nem vet szét az ideg, hogy jajj nem fog sikerülni. Sikerülni fognak, csak kicsit unalmas már ennyit tanulni. Irigykedek, hogy ti már ilyen hamar készen vagytok. Én majd június 21-én tehetem le a lantot, aztán megyek is 1 hét múlva nyári gyakra is...
Egy hetet le tudtam volna spórolni, ha szerencsésebben tudom felvenni a vizsgákat / van elég helyen adott vizsgán, szóval kicsit szerencse kérdése is ez, de már nem bánom, van időm elmenni ide-oda kicsit dolgozni is.
Szuperek vagytok.
Akinek van még, annak hajrá 🔥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!