Napi 10 tétel mennyire reális?
Hétfőn lesz nagy zh (szóbeli) és 30 tételem van még. Gyakornok vagyok heti 30 órában egy big4 cégnél ahol szezon van, így eddig kézbe e tudtam venni.
Itt van a mai, holnapi és vasárnapi napom tanulni ezt a 30 tételt.
Arra gondoltam, hogy napi 10 tételt tanulnék meg. Átlagban 1,5 oldal egy tétel. Arra gondoltam hogy megpróbálom csak a lényegét kiírni, fél oldalra lerövidíteni egy tételt, hogy éppen tudjak róla valamit mondani, mondjuk nem tudom az úgy lenne e egy kettes. (kettes is elég, ez csak ahhoz kell h mehessek vizsgázni a vizsgaidőszakban.)
A tárgy gazdaságpolitika, elég sok a szakszó.
Mit gondoltok, napi 10 tétel reális ahhoz hogy hétfő reggel sikerüljön a szóbeli?
Semmi más terv nincs hétvégére direkt, max 1-2 kis séta hogy ne kattanjak be.
"Mit gondoltok, napi 10 tétel reális ahhoz hogy hétfő reggel sikerüljön a szóbeli?"
Nekem bőven elég lenne ez az idő, bár hozzáteszem, hogy én egy okos és intelligens ember vagyok.
"Semmi más terv nincs hétvégére direkt, max 1-2 kis séta hogy ne kattanjak be."
És ez kit érdekel, minek írtad le? Tőlem fejen is állhatsz, teljesen irreleváns a vizsga sikerességét illetően.
A 10 tétel per nap nem kevés, de ha komolyan veszed, sikerülni fog. Hajrá!
(De akkor most màr lèpj ki innen és kezdj tanulni. ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!