Passzív egyetemistaként jövőre mehetek gólyatáborba?
Mi ? Logikátlan a kérdésed. Passzívon voltal --> ergo: nem végeztél el semmilyen kurzust, tehat ugyanolyan elsős vagy mint a többi gólya. Miert lennél masokkal? Középiskolában is ha "megbuksz" nem vegzed el az adott évfolyamot valami miatt,(bár ez nem bukas) nem mehetsz a saját évfolyamoddal tovabb, hanem az eggyel alattad levőkkel folytatod.
Hogy a golyataborba megeri e menni az a te döntesed, es hogy kikkel fogsz talalkozni az meg attól függ, hogyan szervezi ezf meg az egyetem. Nalunk vegyes csapatokra voltunk oszta egy karon belul, de szaktarsak alig (minimális)..így igaz, amit mondasz, hogy nem ezek a kapcslatok lettek meghatarozokat. De mivel nem ismerem a tobbi egyetemet, ezert ennek utana kell nezed.
#1-es köszönöm, én is így értelmeztem, csak már annyian mondtak ezer felét hogy a vegen mar nem tudtam mi van😅
#2-es köszönöm neked is, mindenképpen rákérdezek majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!