Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Passzív egyetemistaként...

Passzív egyetemistaként jövőre mehetek gólyatáborba?

Figyelt kérdés
Tavaly felvettek egyetemre, de szakmazas miatt passzivon voltam. Következő evben én mehetek gólyatáborba vagy ugy sem azokkal az emberekkel leszek?🥹

máj. 19. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi ? Logikátlan a kérdésed. Passzívon voltal --> ergo: nem végeztél el semmilyen kurzust, tehat ugyanolyan elsős vagy mint a többi gólya. Miert lennél masokkal? Középiskolában is ha "megbuksz" nem vegzed el az adott évfolyamot valami miatt,(bár ez nem bukas) nem mehetsz a saját évfolyamoddal tovabb, hanem az eggyel alattad levőkkel folytatod.

Hogy a golyataborba megeri e menni az a te döntesed, es hogy kikkel fogsz talalkozni az meg attól függ, hogyan szervezi ezf meg az egyetem. Nalunk vegyes csapatokra voltunk oszta egy karon belul, de szaktarsak alig (minimális)..így igaz, amit mondasz, hogy nem ezek a kapcslatok lettek meghatarozokat. De mivel nem ismerem a tobbi egyetemet, ezert ennek utana kell nezed.

máj. 19. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyetem függő, ahová én jártam ott csak az mehetett gólyatáborba aki akkor iratkozott be. Érdemes a szervezőknél rákérdezni, hogy az adott helyen mi a szokás/szabály.
máj. 19. 16:52
 3/3 A kérdező kommentje:

#1-es köszönöm, én is így értelmeztem, csak már annyian mondtak ezer felét hogy a vegen mar nem tudtam mi van😅

#2-es köszönöm neked is, mindenképpen rákérdezek majd

máj. 20. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!