Mi a baja a gyerekkel vagy tanárral . MEG; szülö vagy igazgatóval? Lent van
az a helyzet hogy félévkor 4-5osztályzatott zárta
Mondom 4,5 volt átlaga
Félév végén meg 1félévóta 2, 1,4, 2, 3, 4,jegyet kérdezem a gyereket hogy mi van veled
Ö nem tudja mert tanártól 4 4 5 kapott -mondta a gyerek
3be van irva a. 2, 1,4, 2, 3, 4, 1,5 is be van irva
Bemegyek a suliba hogy beszéljek mégis mi a helyzett
És ja a másik gyereknek irta be a jegyet
Akkor már értem de nem lehet kitörölni?kérdezem
Már meg sem kerdezem:
Ö meg mit kapott? 0?január tól márciusig volt
Ha nem érti ezt megyek igazgatóhoz
4,5 gyerekemet lerontja a jegyet? 2,5re
Legdurva volt amit kaptam az igazgatótól:
Mármint az igazgató hogy mennyjen kollágával szemben
hogy most rugassam ki ?- mondta igazgató
-keresek 1 ujat
Nem -mondtam-vannak fegyelmi vagy megrovás 2db fegyelmi után kirugás
Szerinted ez normális igy elvigyem 1 másik suliba?
5
Feltehetőleg magyar. Akinek csak magával a nyelvvel van baja, az nem így ír.
Ha meg engem kérdezel, tuti magyar, mert olyan kötőszavakat(?) használ, amiket olyanok nem szoktak, akik csak éppen tanulnak egy nyelvet.
kérdező
Ha az a helyzet, amit a 3-as vázolt, első körben a fenntartóval kell fenyegetni az igazgatót, a másodikban meg tényleg hozzá is fordulni.
Kitörölték végül a tévesen beírt jegyeket, nem?
Akkor miért vinnéd másik suliba?
De ha át is viszed: honnan veszed, hogy ott majd sose fordul elő ugyanilyen, vagyis egyszerű adminisztratív hiba?
Te talán tökéletes vagy? (Ja, nem, nagyon látjuk, hogy nem. :D )
8-as!
A gyerek sorsa múlik a beírt jegyeken.
Ez gondatlanságból elkövetett okirathamisítás.
Nem lehet félvállról venni.
A többiek megjegyzéseire pedig azt tudom mondani, hogy sok tudósnak, zseniális, művelt művésznek nagyon egyszerű szülei voltak.
A körülmények sokat számítanak, nem csupá a genetika.
Lehetsz te ezer dolog iránt fogékony, tehetséges, ha ingerszegény környezetben nősz fel és nem lépsz kinonnan.
Ez a gyerek jó tanuló. Téves adminisztráció miatt félresiklathatta volna az idióta tanár a gyerek dirsát. Sehova nem vették volna föl!
"A gyerek sorsa múlik a beírt jegyeken.
Ez gondatlanságból elkövetett okirathamisítás.
Nem lehet félvállról venni.
...
Ez a gyerek jó tanuló. Téves adminisztráció miatt félresiklathatta volna az idióta tanár a gyerek dirsát. Sehova nem vették volna föl!"
Na, most akkor gondatlanságból elkövetett okirathamisítás vagy téves adminisztráció? :DD
Téves adminisztráció. Ennyi. Nem kell felfújni. Kommunikálni kell, ki kell javítani az adminisztratív hibát és kész.
De még ha nem javítanák ki, akkor sem azon múlna a gyerek sorsa, hogy milyen jegyek vannak a nevéhez beírva! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!