Anyukák mit tennétek a helyembe az igazgatóval?
Teljesen jogos, hogy ha különösen nehéz természetű a gyereked bent az iskolában, amit ugye te nem látsz, akkor mondjuk a tanár megtagadja hogy felelősséget vállaljon érte.
Egyrészt inkább gondolkodj el azon, hogy mit rontottál el, hogy idáig fajult a dolog, másrészt lehet hogy pont ez hiányzik a fiadnak. Ha rosszalkodik, nincs kirándulás a barátaival.
Ha más nem, jelentkezz felügyelő szülőnek az osztálykirándulásra (nálunk is volt ilyen anno, hogy 2 extra szülő csatlakozott, hogy segítse a tanárokat 32 gyerekkel).
Így megígérheted, hogy a fiadra majd felügyelsz te.
Én ilyenről még nem hallottam
és ledöbbentem. Hogy lehet valaki ilyen gyerek utáló?
Még kiskoromban a legrosszabb osztály aki kitört egy ajtót például meg ilyesmi nekik is járt osztálykirándulás!
Szerintem valaki nagyon nem kedvel téged pedig szerintem nincs rá oka.
Az az illetőesetleg jó kapcsolatban van az osztályfőnökkel es az igazgatóval. Jaj de rossz!
#2,#3 köszönöm
Itt az is probléma, hogy a férjem is oda járt akit ki is rúgott az igazgató. Ezek mellett roma származású a fiam igazgató pedig köztudottan rasszista...
Biztos nem én vagyok a legjobb anyuka de próbálok a fiamért mindent meglenni! Ha rossz akár itthon akár az iskolába ugyan úgy megkapja a büntetést, nem kenyesztetem el!
Kiranduláson mikor én voltam gyerek nálunk is volt felügyelő szülő, de nekem ezt fel sem ajánlották....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!