Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Technikumból gimnáziumba hogy...

Technikumból gimnáziumba hogy működne az átjelentkezés?

Figyelt kérdés
12.osztályról lenne szó, a gimnáziumban 2 nyelvet tanulnak, én technikumban viszont csak 1-et tanultam.
máj. 22. 23:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hogy tanultál technikumban 3 éven keresztül fizikát, földrajzot, digitális kultúrát, meg bioszt is? Pluszban ott voltak a szakmai tárgyak is.

Ha a fentebb említett tárgyakat kevesebb mint 3 éven keresztül tanultad, akkor ugyanúgy különbözeti vizsgát kell tenned belölük.

Vagy van a B lehetőség, hogy 9.osztálytól kezded újra az egészet.

máj. 23. 00:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Bioszt külön tanárral tanultam, nem iskolai rendszerben. A másik 3-at viszont 10-11.ben tanultam.
máj. 23. 00:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tartom valószínűnek ezt. 1 százalék esélyt adok rá. Azért kérdezz rá a kiszemelt gimire, hívd fel a titkárságot.
máj. 23. 06:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Biosz, kémia, fizika, földrajz, ének, rajz, második idegennyelv ... tantárgyakból kéne 2-3 évnyi anyagból osztályozóvizsgáznod. Ezek megszervezése és lebonyolítása nagyon macerás. Szerinted egy jobb (top 100as) gimnázium fog veled bajlódni? Inkább alapból elutasítja az átjelentkezési kérelmedet.

Gyengébb gimnáziumban próbálkozhatsz de ott meg nincs valami nagy biológia oktatás.

máj. 23. 07:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem jobb top100 gimnáziumról lett volna szó, hanem egy kisvárosiról. Ide mindenkit felvesznek. Valószínűleg vendégtanulói jogviszonyt fogok létesíteni.
máj. 23. 09:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Nezd. Egy telefont meger. Semmibe sem kerül.
máj. 23. 12:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!